Elisa videolaenutusse jõudis selle aasta suur Oscari kandidaat "Väikesed naised". Film põhineb Louisa May Alcotti klassikalisel romaanil ja kirjutistel. Loo südames on neli Marchi õde: andekas sahmerdaja ja tulevane kirjanik Jo, traagiliselt habras Beth, kaunis Meg ning romantilise meelelaadiga ja ärahellitatud Amy. Õed on võtnud nõuks ise oma elu üle otsustada ja hoolimata erinevustest seob neid siiras õdede vaheline armastus ja raskused.

"Maavärin" on põnevusfilm, mis juhtuks kui... 1904. aastal raputas Oslot Richteri skaala järgi 5.4 magnituudine maavärin. Selle epitsenter oli Oslo alangu all, mis jookseb otse Norra pealinna alt läbi. Selles lõhes täheldatakse maavärinaid praktiliselt iga päev ja kuigi geoloogid ei oska täpselt ennustada millal, viitavad kõik andmed sellele, et selles regioonis võib oodata tulevikus suuri maavärinaid. Millal, seda ei oska keegi kindlat öelda, aga tänu elanikkonna tihedusele ja Oslo infrastruktuuridele oleksid need märgavalt suuremate kahjustustega, kui 1904. aasta oma. Mis saab siis, kui ähvardamas on eriti suur maavärin?

Eelmisel aastal valmis dokumentaalfilm ühest aegade suurimast jalgpallurist Diego Maradonast. 5. juulil 1984. aastal saabus Diego Maradona Napolisse suurima tasu eest, mida ükski klubi eales mängija eest maksnud ning turjal vastutuskoorem: viia ebaedus püherdanud klubi SSC Napoli meistritiitlile. Maailma hinnatuim jalgpalligeenius ning Euroopa kõige plahvatsuohtlikum linn näisid kui teineteisele loodud. Karismaatiline argentiinlane täitis talle pandud ootused, sooritades mänguväljakul imesid, ent kõik see, mis jäi väljapoole palliplatsi...

Filmisõpradel on põhjust rõõmustamiseks, sest Huubi filmivalikusse on lisandunud suurel hulgal uusi filme erinevatest žanritest ning vaatamist jagub kindlasti tervele perele! Samuti täieneb pidevalt meie sarjade valik. Mais lisandus näiteks uus ja põnev sari "Romanovid", mis räägib Romanovite dünastia ajaloost - perekonnast, mis valitses Venemaad 1613. aastast kuni 1917. aasta oktoobrirevolutsioonini. Hiljutiste uute sarjade seas on ka nostalgialaks kõikidele ''Vanade ja kobedate'' austajatele.