"Queen & Slim" ("Queen & Slim", 2019)

Auhinnatud krimidraama. Slim ja Queen on tumedanahalised mees ja naine, kes lähevad oma esimesele kohtingule. Väikese eksimuse eest liikluses peatab politsei nende auto. Ootamatult tekib vastasseis ja Slim peab enesekaitseks politseiniku tapma. Sündmustest šokeeritud paarike on sunnitud põgenema. Nendega juhtunu on juhuslikult telefoniga üles filmitud, videosalvestis levib netis kulutulena ja nendest saavad iidolid kõiki jaoks, kes end allasurutuna tunnevad. Hoolimata keerukast olukorrast hakkavad Slim ja Queen oma pöörase teekonna jooksul mõistma paremini nii iseennast kui teineteist.


"Patune London" ("London Fields", 2018)

Põnevik. Nicola Six on erakordse ahvatleva väljanägemisega noor naine. Tal on selgeltnägijavõimed ja ta tajub, et peagi ootab teda ees vägivaldne surm. Naine alustab korraga armuafääre mitme erineva mehega, teades, et üks neist tahab teda tappa. Kuid peagi selgub, et ka Nicolal endal on mõned saladused varuks... Filmis mängivad Amber Heard ("Aquaman"), Jim Sturgess ("Teine Boleyni tüdruk"), Billy Bob Thornton ("Fargo") jt. https://youtu.be/3NcpU08-uf4 "Pikslid" ("Pixels", 2015) Ulmeline madinakomöödia, mille lavastas Chris Columbus ("Üksinda kodus"). Aastal 1982 saatis NASA kosmosesse ajakapsli, lootes ühendust võtta teiste eluvormidega. Kapsli pardal olid näidised meie kultuurist ja elust, sealhulgas ka videomängudest. Aga tulnukad ei mõistnud saadetise heasoovlikust ja tõlgendasid telekamängude videoid kui sõjakuulutust. Nüüd saabuvad Maad ründama reaalses elus tegutsevad videomängude karakterid. Et pikslilistest ründajatest võitu saada, tuleb kiiresti kokku kutsuda staažikate videomängijate tiim eesotsas Sam Brenneriga (Adam Sandler, "Naljakad inimesed").

"Roheline raamat" ("The Green Book", 2018)

Südamlik draamakomöödia, mis võitis kolm Oscarit (sh ka parima filmi kuldmehikese) ja ka kolm Kuldgloobust. Itaalia-Ameerika päritolu turvamees Tony Lip (Viggo Mortensen, "Sõrmuste isanda" saaga) kaotab töö. Kuna tal on vaja oma perekonda üleval pidada, võtab ta vastumeelselt vastu ettepaneku hakata mustanahalise pianisti dr. Don Shirley (Mahershala Ali, "Kuuvalgus") autojuhiks. Neid ootab ees teekond rassistlikult häälestatud lõunaosariikidesse, kus Donil on kavas kontserttuur. Algul üksteisest mitte eriti kõrgel arvamusel olnud mehed sõbrunevad reisi käigus ootamatult ja avastavad, et neil on üksteiselt üllatavalt palju õppida. Vaata filmi tasuta.

"See ongi Tõde" ("I Know This Much Is True", 2020)

HBO äpis saad vaadata Wally Lambi auhinnatud menukil põhinevat eepilist peresaagat reetmisest, ohverdusest ja andestusest, mille keskmes on kaksikvennad Dominick ja Thomas Birdsey, keda kehastab Mark Ruffalo.