1."Indiana Jones "
Kummaline mõeldagi, et viies osa valmib kellegi teise kui Steven Spielbergi käe all. Igal juhul on režisöör James Mangold teada andnud, et lugu on "kirjutamise protsessis". Pole võimatu, et ka stsenaarium valmib pärineb kui andeka kirjutaja sulest.

2."Pahad poisid"ja "Beverly Hillsi võmm"
Belgia päritolu Adil El Arbi ning Bilall Fallah on lubanud mõlema filmi järjed ekraanile tuua, kuid protsess on juba mitu aastat veninud. Vähemalt ei ole režissöörid näinud veel käsikirjade esimesi variante.

3."Võimatu missioon"
Filmis mängiv Simon Pegg paljastas hiljuti, et on režissööriga lõunal käinud ning omab nüüd stsenaariumist selgemat ettekujutust. Tema sõnul on Christopher] McQuarrie sedasorti režissöör, kes soovib kõigi näitlejatega ükshaaval kohtuda ja põhjalikult plaanidest rääkida.

4."Karje"
Matthew Lillardi kehastatud tegelaskuju leidis neljandas osas küll kahtlase lõpu, kuid vaatamata vahepealsele vastumeelsusele filmi suhtes on näitleja nüüd valmis end järje teenistusse andma, nagu ta hiljutises intervjuus kinnitas. Konkreetset ettepanekut talle seni siiski tehtud pole.

5."Kariibi mere piraadid"
Produtsent Jerry Bruckheimer andis hiljuti teada, et stsenaristid töötavad kuuenda osa kallal, kuid pole selge, kas Johnny Depp ikka kapten Jack Sparrow rollis üles astub.