10 kuu jooksul seksuaalvähemustega seotud brändi loonud Tirado andis oma lahkumisest teada Twitteris, kus ta avaldas tänu meeskonnale, kellega tal oli olnud äärmiselt meeldiv töötada. "I`m your girl!" lõpetas ta oma postituse. Netflix ei ole pidanud võimalikuks juhtunut ajakirjandusele kommenteerida.

Erinevate allikate sõnul sai lahkumise põhjuseks Tirado liigne avameelsus pandeemia-aegsete päevikute näol, mida ta New York Timesiga jagas - need olla pannud lugejaid kulmu kergitama. Muu hulgas kirjeldas mees, kuidas ta ei teeks ühtki asja, kui need ei oleks seotud LGTBQ teemadega ning kuidas "geiporno ongi nüüd tema töö". Küllap sai saatuslikuks seegi, et ta mõne Netflixi filmi kohta nagu "Tiger King" oma arvamuse otsekoheselt välja ütles ega jätnud kommenteerimata ka konkurentide töid. NYT ristis Tirado seepeale tiitliga "queer champion”.

Tirado oli muu hulgas tegev ka hiljuti esilinastunud, samuti geitemaatikast jutustava sarja "Hollywood" juures. Ilmselt andis ta liiga rutakalt teada ka sellest, et kirjutab ise Dolly Partoni muusikast inspireeritud lugu geipulmadest.