"Tagasitee" ("The Way Back", 2020)

Spordidraama. Keskkoolipäevil olid Jack Cunninghami (Ben Affleck, "Argo") jaoks kõik uksed avatud. Ta oli korvpallistaar, kes oleks võinud saada edukaks professionaalseks mängijaks. Kuid ta otsustas oma võimalustele selja pöörata. Vahepealsed aastad on Jacki kohelnud rängalt, ta on depressioonis ja joob. Kuid nüüd pakutakse talle võimalust hakata treeneriks. Jack nõustub vastumeelselt ja iseendalegi üllatuseks saadab teda edu. Tänu oma korvpallipoistele tekib mehel võimalus leida oma elule uuesti mõte ja sisu...

"Rannaparm" ("Beach Bum", 2019)

Komöödia. Moondog (Matthew McConaughey, "Tähtedevaheline") on elukunstnik, poeet ja kanepisõber. Ta elab oma rikka naise Minnie (Isla Fischer, "Pulmakütid") kulul. Kui Minnie ootamatult hukkub, keerab see kogu Moondogi senise elu pea peale. "Rannaparm" on pöörane ja seiklusrikas lugu, mis räägib vabadusest, elujanust ja inspiratsioonist. Filmis teeb kaasa tõeline staarideparaad: Snoop Dog ("Treeningpäev"), Zac Efron ("Äärmiselt nurjatu, uskumatult õel ja jäle"), Martin Lawrence ("Pahad poisid"), Jonah Hill ("Wall Streeti hunt")jt. Filmi stsenarist ja lavastaja on kultusrežissöör Harmony Korine ("Metsik koolivaheaeg").

"Greta" (2018)

Psühholoogiline põnevusdraama. Naiivne ja heasüdamlik Frances (Chloë Grace Moretz, "Suspiria") viib New Yorgi metroost leitud käekoti selle omanikule (Isabelle Huppert, "Elle") tagasi. Selgub, et koti tagasi saanud Greta on üksildane klaveriõpetaja. Kuna ka Frances tunneb end üksikuna, sest ta kaotas hiljuti oma ema, saavad naistest kiiresti sõbrad. Ühel hetkel saab Frances aga järsku aru, et Greta ei ole üldse selline ilmsüütu leskproua, kellena ta end paista laseb. Vaata filmi tasuta.

"Armastus ja elu" ("Love Life", 2020)

HBO uue romantilise komöödiaseriaali peaosas särab Anna Kendrick. Sarja keskmes on rännak esimesest armastusest igavese armastuseni. Selgub, mismoodi meie kaaslased vormivad meid ennast ja kuidas leida see tõeline elu armastus. Vaata seriaali HBO äpis.