Armastatud tegelane Inglise lastekirjanduse klassikast Doktor Dolittle tuleb kodudesse - filmi peaosas on Robert Downey Jr. Kaotanud oma kalli abikaasa seitse aastat tagasi toimunud laevahukus, on ekstsentriline loomaarst Dr. Dolittle erakuna sulgunud oma suurde härrastemajja, ainsateks kaaslasteks loomad. Kui noor Inglismaa kuninganna jääb raskelt haigeks, otsustab tema noorem õde Rose otsida abi kuulsalt tohtrilt. Vastumeelselt võtab Dolittle vastu kuningliku väljakutse. Algab ohtlik merereis leidmaks müütiline saar, kus kasvab kuninganna tervise tagasi toov vili. Teksti loevad peale armastatud eesti näitlejad, peaosas Mait Malmsten.

Režissöör Tom Hooper toob kinopubliku ette suurejoonelise filmiversiooni Andrew Lloyd Webber'i rekordeid purustanud lavamuusikalist "Cats". Hellikute ball on aasta maagilisim öö, mil Helliku kasside auväärne vanem valib kõigi kasside seast ühe erilise õnneseene, kes tõuseb kõrgemasse sfääri ning saab uue unelmate elu. Kes on kassidest väärilisim selle imelise kingituse jaoks? Algab võistlus täis kauneimaid laule ja vaimustavaid tantse. Filmis teeb kaasa muljetavaldav näitlejate plejaad nagu James Corden, Judi Dench, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson ja Royal Balleti esibaleriin Francesca Hayward. Lloyd Webber'i ikooniline muusika koos maailmatasemel tantsijatega toob uue generatsiooni ette kaasaegse nägemuse hinnatud klassikust koos vaatemängulise lavastuse, moodsate tehniliste lahenduste ja kõige erinevamate tantsustiilidega balletist moderntantsuni, hip-hopist jazzini ja tänavatantsust stepini.

Filmiga "A Beautiful Day in the Neighbourhood" kandideeris Tom Hanks sel aastal parima meeskõrvalosa Oscarile, kehastades filmis Fred Rogersit. Lloyd Vogel on uuriv ajakirjanik, kes saab uueks ülesandeks teha lugu Fred Rogersist ehk Mr. Rogersist. Algselt on Lloyd pigem skeptiline selle loo osas, sest pole võimalik, et kellelgi oleks nii hea iseloom. Kuid Fredi empaatia ning võimatu lahkus hakkab vaikselt mõjutama ka mehe enda ellu suhtumist, pannes ta uuesti olukorda, kus tuleb oma valusale minevikule otsa vaadata. Film põhineb tõsielu sündumustel.

Elisa Huubiga naudid eksklusiivset sisu, mida mujalt ei leia - Elisa rahvusvaheline originaalsari "Tuba 301" valiti esimese Soome draamasarjana Cannes Series festivali võistlussarja. „Tuba 301" on lugu Kurtide perekonnast, kelle elu muutub ühel jaanipäeval pöördumatult, kui pere ühine suvilareis lõppeb õudusunenäos. Šokeeriv peretragöödia naaseb pinnale aastaid hiljem, kui saladused hakkavad lahti rulluma ja näitavad, kui kaugele on igaüks nõus minema oma lähedaste nimel. Sarja saad nüüd eksklusiivselt vaadata Elisa Huubist - tutvu Huubiga siin: www.elisa.ee/huub