“Väga hea meel on teatada, et Forum Cinemas ootab kõiki kinofänne taas kinno alates 15. juunist, mil avab uksed Eesti suurim kino Coca-Cola Plaza. Et seda meeleolukat sündmust tähistada, siis on avamisnädalal enneolematud piletihinnad, mis võimaldavad kasvõi kõik vahepeal nägemata filmid suurelt ekraanilt ära vaadata,” rõõmustab Forum Cinemas Baltikumi tegevjuht Kristjan Kongo. Avamise päeval, 15. juunil, on võimalik kinno minna lausa ühe-eurose piletiga. Teisipäeval, 16. juunil on pileti hind 2 eurot, kolmapäeval 3 eurot, neljapäeval 4 eurot ja reedel 5 eurot.

Forum Cinemas kinoketi kõik kinod on viidud kooskõlla terviseameti nõuetega ja seega on nii töötajatele kui ka külastajatele loodud turvaline keskkond, kus meelt lahutada. Kinosaalide täituvusel jälgitakse suuremate saalide puhul 100 inimese maksimumpiiri ning väiksemate kinosaalide puhul maksimaalselt 50-protsendillist täituvust. Kinodes on olemas desinfitseerimisjaamad ning puutetundlikke ekraane ja pindu puhastatakse iga 60 minuti tagant. “Põhimõtteliselt on meie kinodes võimalik käia täiesti kontaktivabalt,” ütles Kongo. “Pileti saab osta internetis, nagu seda teeb juba üle 70 protsendi kinosõpradest. Kinno jõudes skanneeritakse kinopilet telefoni ekraanilt. Snäkid ja joogid on ette pakendatud ja komplekteeritud ning neid saab mugavalt osta iseteenindusest.” lisas ta.

Nädala kinokava on väljas ja sealt leiab nii uusi linateoseid kui ka neid filme, mis jõudsid ekraanidel väga vähe aega olla. Kinokava leiab www.forumcinemas.ee

Viljandi Centrumi kino avatakse 26. juunil ja Tartus asuv Ekraan 29. juunil. Läti ja Leedu kinod on plaanis avada alates 22. juunist.