Elisa Videolaenutusse on jõudnud järjekordne kodumaine õudusfilm "Kiirtee põrgusse"! Juhusliku tööotsa tõttu saabuvad suure kiirtee lähedal asuvasse metsatallu vennad Tom (Kristjan Kasearu) ja Markus (Franz Malmsten). Vana kuuri lammutamine võtab aga veidra pöörde, kui tallu ilmub kummaliselt käituv Dora (Kersti Heinloo). Naine teatab, et on metsa kaotanud oma väikese lapse ning vajab nüüd kiiresti abi. Ootamatult käivitub aga jube võitlus elu ja surma peale ning ilmsiks hakkab tulema ammune koletu kuritöö, mille osalised ei ole rahu saanud ka pärast surma.

„Elle" on omapärane film, mis ei järgi draamakunstile omaseid süžeekäänakuid, vaid üllatab, šokeerib ja pakub meelelahutust täiskasvanuliku anarhia kaudu. Michèle (Isabelle Huppert) on karm ärinaine. Ta juhib oma raudse käega suurt arvutimängufirmat ja saab kõik, mida tahab - ka armuelus. Kui tema koju tungib toores vägivallatseja, ehmub Michèle vaid hetkeks. Ohvri rollis virelemiseks pole aega - sihikindel naine üritab talle kallale tunginud mehe isikut välja selgitada. Selle käigus paljastub naisele tema lähiringkonnas varjatud kired ja salajas hoitud vaenulikkus. Palju tähelepanu nõudva töö kõrvalt tuleb Michèle'il lahendada ka lähedaste probleeme: tossikesest poeg on oma kohutavale kallimale lapse teinud, vanaks jäänud ema kavatseb gigologa abielluda ja parima sõbranna abikaasa tahab seksi. Õnneks elab naabruses häbitult ilus mees, kelles on potentsiaali kõigeks...

Elisa Huubi on lisandunud menuka ERR'I sarja ''Lahutus Eesti moodi'' terve esimene hooaeg. Ettevõtjast Laura (Liina Vahtrik) tahab lahutada üle 20 aasta kestnud abielu oma muusikaõpetajana töötavast mehest Akslist (Jan Uuspõld), sest nad on totaalselt lahku kasvanud. Mees on vinguv konservatiiv, naine aga kunstnikuhingega liberaal. Kõik nende tõekspidamised on justkui vastandid, nad ei leia enam pisemateski asjades ühist keelt. Laura ja Aksel lähevad suhtenõustaja juurde, kes koostab neile kümnest ülesandest koosneva humaanse lahutusplaani. Sarja stsenarist on Martin Algus ning režissöör Ergo Kuld. Elisa Huubiga saab tutvuda: www.elisa.ee/huub!

Elisa Eesti esimese originaalsarja ''Üle noatera'' teise hooaja kolm esimest osa on nüüd Elisa Huubis vaatamiseks üleval. ''Üle noatera'' näol on tegemist dokumentaalfiktsiooniga, mis toob vaatajateni teemad, mis on seotud oluliste sündmustega meie lähiajaloost. Uus hooaeg vaatab näiteks seda, kuidas peaministrikandidaat Siim Kallase poolt antud läbimõtlemata vastus ajakirjanikule mõjutas oluliselt viimase viie aasta poliitilist maastikku Eestis ning kuidas ühe Eesti NSV kommunistliku partei poliitiku julgel salavisiidil Moskvasse said liblika tiivalöögina alguse protsessid, mis põhjustasid lõpuks kogu maailmas ajalugu muutnud murrangulised sündmused.