"Bel Canto" (2018)

Romantiline põnevik. Filmi peategelane on kuulus sopran Roxanne Coss (Julianne Moore, "Rumal pöörane armastus"), kes läheb Lõuna-Ameerikasse andma erakontserti oma talendi austajale, jõukale jaapani ärimehele (Ken Watanabe, "Viimane samurai"). Esinemispaika ründavad aga relvastatud mässulised, publik võetakse pantvangi ja algab pingeline vastasseis. Et eluga pääseda, peavad pantvangid ja mässulised suutma üle saada oma erimeelsustest ning leidma hoolimata rasketest oludest enda seest üles inimlikkuse ja lootuse...

"Smurfid: Kadunud külake" ("Smurfs: The Lost Village", 2017)

Animafilm kogu perele. Smurfiina ja ta sõprade Taibu, Koba ja Jõmmi kätte satub saladuslik kaart. See juhatab smurfid teekonnale läbi maagilisi olendeid täis Keelatud Metsa. Nad peavad jõudma kadunud küla juurde enne enne kurja võlurit Gargameli! Ees ootab teekond täis seiklusi, nalja, ohte ja ka suurte saladuste avastamist! Filmi tegelastele andsid oma hääle Maiken Schmidt, Märt Avandi, Märt Pius, Mart Müürisepp jt.

"Oli kord üks mets" ("Once Upon a Forest", 2013)

Pühapäeval 14.06, kell 18.00 näeb Inspira telekanalil suurepärast dokumentaalfilmi, mille on lavastanud "Pingviinide marss" looja Luc Jaquet'. See film viib meid sõna otseses mõttes metsa. Suurejooneline, vapustavat vaatemängu pakkuv film võimaldab inimesel esmakordselt vahetult osa saada looduse imest - vihmametsa kasvamisest. Tohututel uuringutel ja teadmistel põhinev dokumentaalteos viib vaataja retkele troopilise džungli sügavustesse, otse elu südamesse. Prantsuse botaaniku ja ökoloog Francis Hallé detailsel ja põneval juhendamisel toimub visuaalselt erakordne uurimisretk meie planeedi roheliste kopsude juurde - eelajaloolisse vihmametsa.