Esimesena suundutakse kinomaratoni raames tagasi J.R.R. Tolkieni radadele. Sel suvel jõuab kolmeks päevaks (19-21. juuni) Coca-Cola Plaza iSENSE saali J.R.R. Tolkieni maailmakuulsa romaani põhjal loodud suurejoonelise "Kääbiku" triloogia. Filmi lavastajaks on Tolkieni "Sõrmuste isanda" üliedukalt kinoekraanidele toonud Uus-Meremaa režissöör Peter Jackson. Antud triloogia näol on tegemist nimitegelase Bilbo Paunaste suure seiklusega: ta asub eepilisele rännakule, et päästa päkapikkude kuningriik Erebor hirmuäratava draakoni Smaugi küüsist.

"Kääbiku" filmide järel saab taas nautida ka "Sõrmuste isanda" triloogiat.

Suveklassika raames linastuvad 25.-27. juunini Coca-Cola Plaza iSENSE saalis järjest kõik kolm "Sõrmuste isanda filmi" filmi. Armastatud suurejooneline "Sõrmuste isanda" triloogia on järjelooks "Kääbiku" filmidele. Mõlemad seeriad tõi vaatajateni ülimalt andekas režissöör Peter Jackson.

"Sõrmuste isand" on eepiline lugu rahulikult oma elu elavast kääbikust nimega Frodo (Elijah Wood), kellel pole aimugi, millised seiklused ja milline vastutus teda ootavad, kui ühel päeval satub tema kätte kummaline sõrmus. Sõrmus, mis tuleb hävitada, et maailm ei langeks kurjuse võimu alla.

Rohkem infot ja piletid leiab Forum Cinemas kodulehelt: https://www.forumcinemas.ee/events/cinemaclassic