Draamasarja peaosas astub üles palavalt armastatud ja hinnatud näitleja Mirtel Pohla ning seriaal jõuab eksklusiivselt Elisa klientideni juba sügisel.

Sarja stsenarist Martin Algus sõnas, et eriolukorra tõttu tõmmati märtsis pidurit täpselt päev enne planeeritud võtete algust ja oluliselt keerulisem oleks olnud, kui võtted oleks pidanud poole pealt peatama. „Töö sellegipoolest seisma ei jäänud ja meeskonnaga saime jätkata näiteks asukoha otsimiste ja kinnitamistega ning mulle andis see võimaluse ka stsenaariumit lihvida. Jätkasime kõigega, mis ei eeldanud inimeste kogunemist.“

Elisa sisuhankejuht Toomas Ili kinnitas, et kuueosalise draamasarja esilinastus on jätkuvalt plaanis käesoleval aastal. „Elulistest sündmustest inspireeritud sari lükkus elulistel põhjustel edasi, kuid juba õige pea saame anda rohkem infot nii sügisese esilinastuse kui meie järgnevate omatoodangut puudutavate plaanide kohta.“

„Valguses ja varjus“ on Elisa uus kodumaine draamasari, kus hargnevad põnevad saladused, ootamatud keerdkäigud ning südamlikud seigad elust enesest. „Tegemist on kaasaegse ja terava eneseotsingulooga, ootamatu armastuslooga ja ka looga leppimisest, milles erinevad maailmad läbi kokkupõrke lõpuks ühte põimuvad. Lisaks on sarjal varuks ka tõeliselt üllatavaid keerdkäike,“ lisas stsenarist Martin Algus.

Seriaali peaosas on paljudest teatrietendustest ja mitmetest kodumaistest kinohittidest tuntud näitleja Mirtel Pohla. Lisaks temale löövad sarjas kaasa ka Indrek Sammul, Epp Eespäev, Saara Nüganen, Karin Rask jpt armastatud Eesti näitlejad.