Elisa videolaenutuse Teatrilavastuste kausta on lisandunud kaks uut lavastust. Esimene neist on "Piiri peal", kus Jan Uuspõld ning Ago Anderson kohtuvad keset meeletut hullust Läti piiril ja asuvad lahkama oma elusid, et leida üles piir, mida ületades oled läinud juba üle piiri. Etendus on salvestatud ETV stuudios 2019. aasta detsembris. Teiseks uustulnukaks on Sepo Seemani monotükk "Eesti mees ja tema poeg", mis on kirjutatud just nimelt Sepo Seemanile. Iga mees on poeg ja tavaliselt ka isa. See on imelihtne ja imeselge. Sellest Sepo sel ühe-mehe-õhtul räägibki.

Videolaenutusse on lisandunud uus ulmefilm "Seitse õde". Mitte just kõige kaugemas tulevikus on maailma räsimas tohutu ülerahvastatus ning näljahädad, mistõttu on pea kõik valitsused võtnud kasutusele range "üks laps pere kohta" poliitika. Seadusest kõrvalehiilijaid karistatakse karmilt... Just selline on kehtiv olukord, mil ühte perre sünnivad identsed seitsmikud (Noomi Rapace seitsmes erinevas rollis!), mis sunnib nende vanaisa (Willem Dafoe) mängima ohtlikku peitusemängu spetsiaalse Lastejaotusbürooga, mille eesotsas langetab otsuseid karm ja konkreetne Nicolette Cayman (Glenn Close). Seitse õde on saanud endale nimed erinevate nädalapäevade järgi ning võimuesindajate ninapidivedamiseks on vanaisa välja töötanud ohtliku, ent samas lihtsa plaani - iga päev läheb nende peidupaigast välja rahva sekka selle päeva nime kandev õde, kuid avalikkuses on kõigil seitsmel üks ühine identiteet: Karen Settman. Plaan toimib ideaalselt päevani, mil Esmaspäev enam koju ei naase.

Oscari nominent ning absurdimaigulisel tõestisündinud lool põhinev "Mina, Tonya" on musta huumoriga vürtsitatud lugu Ameerika iluuisutajast Tonya Hardingist (Margot Robbie) ja ühest spordiajaloo sensatsioonilisemast skandaalist. Kuigi Harding oli esimene ameeriklanna, kes võistlustel kolmikaksli sooritas, määras (ja määris) tema maine igaveseks seotus kurikuulsa ja räpaka rünnakuga tema põhilise rivaali Nancy Kerrigani vastu. Lisaks nimitegelasele mängivad filmis olulist rolli tema keevaline eksabikaasa Jeff Gillooly ning Tonya sappi pritsiv ema LaVona Golden (Allison Janney).

Lastele on vaatamiseks pakkuda uut animafilmi "Maskeeritud spioonid". Superspioon Lance Sterling (Märt Avandi) ja noor teadlane Walter Beckett (Märten Männiste) on täielikud vastandid. Lance on lihvitud, elegantne ja ohtlik, Walter... ei ole. Aga selle, mis Walteril jääb puudu suhtlusoskuses ja kõiges muus, teeb Walter tasa nutikate leiutistega, mida Lance oma missioonidel kasutab. Pärast seda, kui sündmused võtavad vägagi ootamatu pöörde, peavad Lance ja Walter lootma teineteise peale täiesti uuel moel.