"Buriali" stsenaarium jutustab loo Teise Maailmasõja viimastest päevadest. Tegemist on fiktiivse looga vene sõduritest, keda juhib luureohvitser Brana Vasilyeva, kellele antakse ülesandeks Hitleri surnukeha Moskvasse, Stalini juurde toimetamine. Ehkki tegevustik leiab aset Poolas, otsustati enamik filmist üles võtta Eesti loodudes. Hitleri surnukeha juures näeb toimetamas näitlejaid, kellele on jagunud rahvusvahelisi auhindu ja tiitleid.

Niamh Algar – iiri päritolu näitlejanna, kes 2019. nimetati BAFTA auhindadel aasta läbilööjaks. Aasta varem oli ta vastu võtnud „Star of Tomorrow” auhinna peaosa eest briti filmis „Voorused”. Algar sai tuntuks 2017. indie-filmis „Without name”, mis pälvis auhindu nii Toronto kui Londoni BFI filmifestivalidel. Ta tegi kaasa ka Ridley Scotti sci-fi sarjas Raised by Wolves.
Pärast marulist koolipõlve tütarlastegängides, mille käigus teda korduvalt füüsiliselt rünnati ja peksti, õppis neiu ära poksimise.

Niamh Algar

Tom Feltoni ekraanidebüüt oli 9-aastasena filmis "Laenajad", kus ta mängis oma perekonna noorimat liiget. Feltoni seni tuntuim filmiroll oli Draco Malfoy filmisarjas "Harry Potter", mille esimeses osas mängides oli ta kõigest 13-aastane. Felton on andekas muusik, kes alustas lauljakarjääri 7-aastasena kirikukooris. Tal on oma muusikaproduktsiooni firma, mis keskendub noorte talentide otsimisele. Armastab sporti: jalgpalli, uisutamist, korvpalli, ujumist, tennist.

Tom Felton

Tom Glynn-Carney - pärast Guildhalli draama- ja muusikakooli lõpetamist mängis peaosa BBC sõjasarjas "The Last Post", seejärel mitmetes teatritükkides. Läbimurderolliks kinolinal sai Christopher NolaniDunkirk”.

Diana Rigg - praegusseks 81-aastaseks saanud daam on eesti vaatajale ilmselt tuntud Olenna Tyrellina „Troonide mängus”, ent tal on seljataga 60-aastane karjäär teatrilavadel nii Londonis kui New Yorgis. 1994. aastal pärjati ta Medea rolli eest parima naisnäiteja Tony auhinnaga. Ekraanitöö eest on pälvinud nii BAFTA kui Emmy. 1969. aastal filmitud „007 – Tema Majesteedi salateenistuses” kehastas Rigg Bondi-tüdrukut ja James Bondi ainsat abikaasat Tracyt. Oma lavatöö eest pälvis kuninganna Elizabet II-lt tiitli „Dame”. Rigg on pühendunud kristlane ja mitme heategevusorganisatsiooni patroon.

Diana Rigg

Ian Hart – briti näitleja, kes on mänginud nii teatris kui teles, muuhulgas kehastanud kolmes erinevas teoses John Lennonit. Üks tuntumaid rolle on Sherlock Holmesi abiline dr Watson „Baskerville`ide koeras”. Läheb ajalukku kui näitleja, kes on üles astunud Harry Potteri esimeses ja viimases osas.

Ian Hart