Ashilevi elus on videomängudel pikka aega olnud suur roll ja praegugi töötab ta ühe loomise kallal. "Seda tehes saan aru, et ehkki olen peamiselt teatriga seotud olnud, ei ole vahe videomängude ja teatri vahel enam väga suur, vahendid on mõnevõrra teistsugused. Muidu töötan ju ikka näitlejate ja tekstide vormistamisega," selgitas ta. "Võibolla paljudele tuleb see üllatusena, aga mängutööstus on kinotööstusest praeguseks juba möödunud."

Samas muutuvad need kaks tööstusharu tema sõnul üha sarnasemaks. Kui mõned aastad tagasi suundusid mitmed kirjanikud seriaalimaailma, siis praegune olukord oma loomingulisuses soosib mängutööstusesse üleminekut. "Me näeme üha huvitavamaid ja ambitsioonikamaid mänge, kuhu kaasatakse tuntud näitlejaid, kellele seatakse ka üha kõrgemad standardid," arutles ta ning tõi näitena Keanu Reevesi, kes on menukate videomängude loomisel kaasa teinud kuus korda.

Lisaks annab videomäng vaatajale vabamad käed kui film: stsenaarium on mängija enda otsustada. "Videomäng on justkui linateos, mille käiku on võimalik ise mõjutada. Kui film kestab poolteist või kaks tundi, siis videomäng 20 või 60 tundi, see on see maht, millega stsenarist ja režissöör saavad töötada, mille käigus karaktereid edasi arendada," lausus ta. "Peale on sirgunud põlvkond, kellest paljud on üles kasvanud videomängudega, mis ei ole enam must ekraan, kus noolega kahte ruutu tabada."

Mängude seriaalikeelde sobitamine on tema sõnul aga üsna libe tee. "See on riskantne värk ja siiamaani sel alal suuri õnnestumisi ette näidata pole olnud. Videomängijatest fännidel on väga selged ja kõrged ootused juba selles osas, millised tegelased ja keskkond visuaalselt välja peavad nägema. Produtsentidele võib muidugi tunduda, et kui mäng on osutunud edukaks, on see justkui maas vedelev kuld - toodame muidugi juurde! Tegelikult on see mingis mõttes raskemgi kui kirjanduse ümber tegemine filmiks."

The Last of Us oli 2013. aastal välja lastuna Ashilevi hinnangul oma aja suunanäitaja: seikluslik ja detailselt läbi joonistatud graafiline megaprojekt, tõeline mängumaailma suursündmus. "Teine osa on kindlasti veel suur samm edasi. Seetõttu on mul raske öelda, mida seriaalist oodata - ootused on muidugi kõrged, aga selle võrra lihtsam on pettuda," tõdes ta.