Filmis "Minu väike ingel" on Lizzie (Noomi Rapace) pidanud läbi tegema kõige kohutavama asja, millega üks lapsevanem peab eales silmitsi seisma - nimelt hukkus aastate eest traagiliselt tema pisitütar. Selle sündmuse tõttu on ta langenud sügavasse depressiooni, tema abielu on purunenud ning endine abikaasa (Luke Evans) soovib saada nende teise lapse ainuhooldeõigust. Nii palju kui Lizzie endale ka ei sisenda, et ta on suuteline eluga edasi minema, kistakse kõik möödaniku poolt jäetud hingehaavad lahti hetkel, mil ta kohtab ühel sünnipäevapeol Claire'i (Yvonne Strahovski) ja tema väikest tütart. Sellest hetkest alates on naine veendunud, et selle tüdruku näol pole tegu kellegi teise kui tema kalli tütrekesega. Nii nagu süveneb tema kinnisidee, hägustuvad piirid reaalsuse ja ettekujutatava maailma vahel ning ühel hetkel leiavad kõik asjaosalised end olukorrast, mis hakkab kiskuma vägagi etteaimamatuks ja ohtlikuks...

Filmis "Džungel" teeb entusiastlik noor seikleja Yossi Ghinsberg (Daniel Radcliffe) teoks oma ammuse unistuse minna sügavale Amazonase džunglisse, kaasas kaks sõpra ning salapärase minevikuga giid. Nende retk muutub aga kiirelt kaelamurdvaks kannatuste rajaks, kui inimloomuse pimedam pool ning ohtlikult ettearvamatu loodus viivad meeleheitliku võitluseni ellujäämise nimel. "Džungel" on Yossi Ghinsbergi samanimelise raamatu ainetel valminud haarav seiklusfilm, mille aluseks on mehe isiklikud läbielamised.

"Molly mäng" on ootamatutest pööretest tulvil tõestisündinud lugu. Molly Bloom (Jessica Chastain) oli tipptasemel suusataja, kes korraldas kümmekond aastat eriti eksklusiivseid, kõrgete panustega pokkerimänge. Naine arreteeriti keset ööd, kui tema kodu olid ümber piiranud 17 automaatrelvadega varustatud FBI agenti. Tema klientide hulka kuulusid Hollywoodi tipud, spordistaarid, ärihiiglased ja naise teadmata ka vene maffia. Molly ainsaks liitlaseks vallapääsenud tormis oli tema advokaat Charlie Jaffey (Idris Elba), kes mõistis, et selles naises on palju enamat, kui kõmupress paista laseb.

Elisa Huubi on lisandunud uus ja põnev ajalooline sari "Romanovid", mis räägib Romanovite dünastia ajaloost. Perekonnast, mis valitses Venemaad 1613. aastast kuni 1917. aasta oktoobrirevolutsioonini. Tegu on vormilt unikaalse projektiga, mis on pühendatud Romanovite trooniletuleku 400.aastapäevale. Sisaldab nii mängu- kui dokumentaalfilmi elemente, infograafikat ja animatsioone.