“Apollo Kinopassi näol on tegemist revolutsiooniga Eesti kinomaastikul, pakkudes kinosõpradele ainulaadset võimalust külastada Apollo kinosid fikseeritud kuutasu alusel nii palju kui filme ja jaksu jätkub,” tutvustab Apollo Kino Baltikumi tegevjuht Kadri Ärm, kelle sõnul on antud projektiga töötatud juba üle aasta.

Apollo Kinopass pakub kolme erinevat paketti, mis võimaldavad külastada Apollo kinosid üle Eesti kasvõi iga päev. Pakettide hinnad algavad 9,99 eurost kuus. Täiendava tootena tuuakse turule näiteks sünnipäevadeks või jõuludeks mõeldud kinketoode Apollo Kinkepass, millega saab külastada Apollo kinosid kaks kuud endale sobival ajal.

Apollo Kinopass on isiklik ja mõeldud ainult personaalseks kasutuseks. Kinopassi paketid võimaldavad igale filmile ühe pileti paketile vastavas ajatsoonis. “Igal Apollo Kinopassi paketil on täiendavad hüved nagu näiteks soodustused staaritoolidele või VIP üritused esilinastustele. Usume, et iga kinosõber leiab meie pakettide hulgast just selle õige, mis sobitub tema kinokülastuste harjumuste ning eelistustega,” kirjeldab Ärm.

Fikseeritud kuutasupõhised kinopaketid on levinud nii USAs kui Euroopas. „Oleme saanud palju inspiratsiooni rahvusvahelistelt kinokettidelt küpsetelt kinoturgudelt, kuid kohandasime neid, võttes arvesse Apollo Kino külastajate käitumist,“ kommenteerib Ärm.

Apollo Kinopassi paketid on saadaval ainult Apollo Klubi liikmetele. Lisainfo ja paketid: www.apollokino.ee/kinopass