1. Jackie Chan on tuntud enda kaskadööritrikkide tegemise poolest. Filmi „Armour of God" (1984) filmimisel kukkus Chan aga 4,8 meetri kõrguselt puu otsast alla. Lisaks lõi Chan kukkudes oma pea vastu kivi ära, mistõttu vajas mees koheselt operatsiooni.

2. Isla Fisher. Filmi „Now You See Me" (2013) filmimisel kukutati näitlejanna suurde veemahutisse. Naise käed ja jalad olid ketiga kinni ning ta pidi end veemahutis ahelaist vabastama. Kuna Fisher ei saanud kette kohe lahti, püüdis ta filmimeeskonnale märku anda, et ta on hädas. Samas pidigi Fisheri tegelaskuju näima paanikas, mistõttu ei tõtanud keegi talle ka appi. Õnneks sai näitlejanna õigel ajal end ahelaist vabaks.

3. Kate Winslet. Linateoses „Titanic" (1997) on stseen, milles Rose'i kehastav Kate Winslet jookseb koos Jacki kehastava Leonardo DiCaprioga laevakoridoris. Laev on uppumas, vett purskab koridori igalt poolt ja nad üritavad meeleheitlikult põgeneda. Jõudes koridoris oleva väravani jäi aga Kate Winsleti jakk värava külge kinni, mistõttu tundis naine, et see tõmbab teda vee alla. Õnneks rabeles ta end viimasel hetkel lahti.

4. Jaimie Alexander. Filmi „Thor: The Dark World" (2013) tegemisel kukkus näitlejanna trepist alla ning vigastas selgroolüli ja lülivaheketast, nihestas oma vasaku õla ja rebestas õlalihast. Õnneks tervenes näitlejanna kuu ajaga ja filmimine jätkus.

5. Michael J. Fox. „Back to the Future" 3. osas nabivad kurikaelad Foxi kehastatud Marty McFly kinni, tõmbavad talle silmuse ümber kaela ja hakkavad teda pooma. Kui stseen tundub realistlik, siis seda ta ka on, sest kogu juhtunu leidiski päriselt aset. Väidetavalt minestas Fox pooleks minutiks ära enne, kui ta päästeti.

6. Johnny Depp. Linateose „The Lone Ranger" (2013) filmimisel libises Depp sadulast, ent haaras hobuse lakast kinni. Õnnetul kombel kukkus Depp aga hobuse ette, kuid õnneks ei saanud ta pea kapjadega pihta ning mees pääses vaid pisivigastustega.

7. Jason Statham. Filmi „The Expendables" 3. osa (2014) filmimisel on stseen, milles Sylvester Stallone ja Statham on koos autoga ja põgenevad vastaste eest. Sõidu ajal ütlesid aga auto pidurid üles ja Statham sõitis üle kuristiku otse Musta merre. Õnneks on Statham aga hea ujuja ning kõik lõpes hästi.

8. Aaron Paul. Telesarjas „Breaking Bad" (2008-13) kehastas Paul tegelast nimega Jesse Pinkman. Esimese hooaja kuuendas osas soovis Paul, et ta saaks filmitavas stseenis seista teises kohas. Näitleja lähedal oli aga haagissuvila, mille katusel oli kivi. Hetke hiljem pildus tuul kivi täpselt sinna, kus Paul oli vaid hetk tagasi seisnud.

9. Tom Hanks. Filmi „Cast Away" (2000) tegemisel lõikas Tom Hanks endale kätte. Kuigi esmalt tundus, et tegemist pole kuigi tõsise lõikehaavaga, muutus see ruttu põletikuliseks. Haiglas öeldi Hanksile, et haav võib põhjustada veremürgituse. Seetõttu oli vaja ka filmimist kolme nädala võrra edasi lükata.

10. Tom Cruise oleks filmi „The Last Samurai" (2003) valmimisel kahel korral peaaegu surma saanud. Ühes stseenis istusid Tom Cruise ja tema kaasnäitleja Hiroyuki Sanada mehaanilistel hõbustel, mis jooksid teineteise suunas. Ühel hetkel ei suudetud hobuseid aga peatada ja mehed põrkasid omavahel kokku. Sanada käes olnud mõõk oleks aga äärepealt tabanud Cruise'i kaela. Tom Cruise'i enda sõnul läks tal õnneks, sest kaasnäitleja reageeris kiiresti ja oli oskuslik võitluskunstides. Filmis oli ka võitlusstseen, milles Tom Cruise võitles nelja vastasega. Näitleja sõnul oli tegemist äärmiselt ohtliku võitlusstseeniga.

Allikas: WatchMojo.com