“Koerte saar” (“Isle of Dogs”, 2018). Lõbus ja südamik animaseiklus, mille autor on kultusrežissöör Wes Anderson ("Grand Budapest Hotel"). Berliini filmifestivalil Hõbelõvi võitnud "Koerte saar" räägib 12-aastasest Atarist. Kui korrumpeerunud linnapea nõudmisel küüditatakse kõik Megasaki City koerad prügisaarele, kihutab sinna ka poiss, et üles leida oma neljajalgne ihukaitsja Täpi. Koos oma uute vahvate koertest sõpradega asub Atari teekonnale, et päästa Täpi, kuid nende teele satub terve hulk ootamatuid takistusi. Filmi tegelastele andsid oma hääle Bryan Cranston ("Halvale teele"), Edward Norton ("Kaklusklubi"), Bill Murray ("Tõlkes kaduma läinud") jt tuntud näitlejad.

“Polaarkaru” (“Infinitely Polar Bear”, 2015). Kuldgloobusele kandideerinud ja hulga filmiauhindu võitnud USA indie-draama. Filmi peategelane on Cam Stuart (hiilgav roll Mark Ruffalolt, "Suletud saar"), kellel diagnoositi juba aastakümneid tagasi maniakaal-depressivne psühhoos, mida tänapäeval nimetatakse bipolaarseks isikuhäireks. Tervisemuredest hoolimata armub ta, abiellub ja saab oma kaasaga kaks tütart. Kui laste ema peab ülikooli ennast täiendama minema, jääb isa ülesandeks isepäiste tütarde eest hoolitsemine sajaprotsendiliselt enda õlgadele võtta. Nii ei jäägi tüdrukutel muud üle, kui aidata veidrikust isal ennast kasvatada.

"Vääramatu jõud” (“Force Majeure”, 2014). Kuldgloobusele kandideerinud ja hulga rahvusvaheliste auhindadega pärjatud draamakomöödia. Filmi keskmes on pealtnäha ideaalne tuumikpere – ärimees Tomas, tema kaunis naine Ebba ja nende kaks toredat last. Perekond on Alpides suusapuhkusel. Kuurorti tabab lumelaviin, mille saabudes on naise esmane instinkt kaitsta lapsi, mees aga krabab oma telefoni ja jookseb ennast päästma. Katastroofi siiski ei juhtu, kõik pääsevad eluga – aga kriisisituatsioonis aset leidnud ootamatu käitumine lööb perekonna omavahelised suhted totaalselt tasakaalust välja.

“Vennas” (“Kin”, 2018) Ulmepõnevik. Noor poiss nimega Eli leiab ülivõimsa maavälist päritolu relva. Peagi vabaneb vanglast tema kuritegelikule teele läinud kasuvend Jimmy (Jack Reynor, "Macbeth"), kelle päästmiseks kriminaalide käest peab poiss seda müstilist relva ka kohe kasutama. Seepeale hakkavad Elit ja Jimmyt jälitama nii kättemaksuhimuline pätt Taylor (James Franco, "Kevadvaheaeg"), valitsusagendid kui ka relva algsed omanikud. Vaata filmi tasuta.