"Hinga" on tõsielul põhinev liigutav draama - Robin ja Diana Cavendish on seiklusi armastavad abikaasad, kes keelduvad alla vandumast raskele haigusele. Pärast seda, kui lastehalvatus aheldab 28-aastase Robini haiglavoodisse, prognoositakse talle elu veel vaid mõneks kuuks. Ent tänu Diana kaksikvendadele Bloggsile ja Davidile ning leiutaja Teddy Halli lennukatele ideedele julgevad Robin ja Diana põgeneda haiglamüüride vahelt, et elada täisväärtuslikku elu, kasvatades oma noort poega, reisides mööda maailma ja pühendudes teiste lastehalvatuse patsientide abistamisele.

”Sils Maria pilved” pakub vaatajale elutruu kõrvalpilgu staaride privaatsele elule. Süžee keskendub vananemisega kaasnevatele muudatustele näitlejanna professionaalses elus ja rollipakkumistes ning seda saatvale emotsionaalsele ja psühholoogilisele mõjule. Rahvusvahelise karjääri tipus olev Maria Enders seisab ootamatult silmitsi valusa meeldetuletusega nooruse kaduvusest ning peab hakkama saama faktiga, et uus põlvkond võtab tema positsiooni varem või hiljem üle. Vitaalset ja tundelist näitlejatari kehastava Juliette Binoche’i ja tema truud personaalset assistenti kehastava Kirsten Stewarti äärmiselt loomulik ja magneetiline mäng rõhutab õhkõrna ja hägust piiri tegeliku elu ja rollide vahel. Tulemuseks on teravalt dramaatiline, Hollywoodi ja “kuulsuse kultusele” kõrvetavalt satiiriliselt osundav mitmekihiline põnevusdraama, mis tuletab meile meelde, kui lühike ja habras on elu. Tõeliselt intelligentne meelelahutus kõikidele filmi- ja teatrisõpradele.

Elulooline “Jersey poisid” (režissöör Clint Eastwood) on lugu bändi The Four Seasons tõusust, rasketest aegadest ja meeste isiklikest konfliktidest. See film on palju enamat kui vaid tribuutkontsert - see viib vaataja otse bändiliikmete omavahelise suhete keskmesse. Lisaks sellele, et jälgitakse kuidas nelik saab esinejatena täisealisteks, on filmi keskmes see, kuidas truuksjäämine koduse New Jersey tänavatel omandatud aukoodeksile aitab neid läbi erinevate katsumuste.

Kõigi laste rõõmuks on peale väikest pausi armastatud Eesti lastekirjanduse kangelane Sipsik taas tagasi Elisa Huubis! Sipsiku film on täis muusikat, seiklusi ja tõelisi tundeid ning Sipsikule on Huubis võimalik kaasa elada täpselt nii palju kui hing ihkab! Elisa Huubiga saab tutvuda: www.elisa.ee/huub