„Karantiin, mu arm" (2020)

Humoorikas Go3 originaalsari on inspireeritud karantiiniaja eluoludest. Komöödiasarja peategelane Aleksander on ontlik riigiametnik, kes kannatab alaväärsuskompleksi all. Karantiini ajal tuleb Aleksandril tegemist teha Eduardiga, kes on hiljuti joosku pannud haigla isolatsiooniruumist ning võib olla nakatunud koroonaviirusega.

Osades: Rimantė Valiukaitė, Audrius Bružas, Andrius Žiurauskas, Mindaugas Papinigis, Donatas Šimukauskas, Sakalas Uždavinys, Aldona Vilutytė. Režissöör: Emilis Vėlyvis

„Külm sõda" ("Cold War", 2018)

„Külm sõda" on 3 Oscarile nomineeritud romantilise ja nostalgilise armastuse lugu, mis kestab kaks aastakümmet. See lugu räägib mehest ja naisest, kes kohtusid „sobimatul" ajal ning püüavad võita külma sõda - mitte võideldes, vaid oma südametes. Kaks noort armastavad teineteist Poolat ja Pariisi eraldavate müüride kiuste. Noormees on nukrameelne erak, kes mängib virtuoosselt Chopini. Neiu on lummava häälega temperamentne kaunitar. Saatuse keerdkäikudest hoolimata armuvad nad teineteisesse. Ent 1960. aastate külm sõda purustab kõik unistused. Neid lahutavad kaugus ja vaenulikud ideoloogiad, kuid Zula ja Wiktor püüavad meeletut kirge alal hoida.

Osades: Joanna Kulig, Tomasz Kot, Borys Szyc, Agata Kulesza. Režissöör: Pawel Pawlikowski