Adam Driver. Enamasti ei meeldi Driverile vaadata filme, milles ta mänginud on, ent "Star Warsi" puhul tegi ta erandi. Driver nentis, et kuna ta on mänginud ka teatrilavadel, siis pole tal tavaks vaadata ka filme, milles ta on mänginud.

Adam Driver

Constance Wu. Näitlejanna sõnul pole ta näinud filmi "Seksikad sulid" ("Hustlers", 2019). Wu lisas telesaates "Live with Kelly and Ryan", et ta soovib keskenduda sellele, mis toimub praegu ja jätta selja taha selle, mis on olnud.

Constance Wu

Tom Hanks. Mehe arvates on suur viga vaadata filme, milles inimene ise on mänginud. Kuigi Hanks on Hollywoodi üks hinnatumaid näitlejaid, siis ta sõnas väljaandele ABC News 2016. aastal, et ta ei vaata filme, milles ta on mänginud.

Tom Hanks

Reese Witherspoon. Näitlejanna arvab, et kui ta vaataks filme, milles ta on ise mänginud, hakkaks ta ennast tõenäoliselt vihkama. Witherspoon sõnas 2010. aastal Daily Expressile antud intervjuus, et enamasti ei mäleta ta isegi stseene, milles ta on mänginud. Samas nentis näitlejanna, et vahel juhtub ta vaatama mõnda stseeni, milles ta on mänginud ja mõtleb, et pole õrna aimugi, et midagi sellist on aset leidnud.

Reese Witherspoon

Al Pacino. Hinnatud näitleja ütles USA Todayle antud intervjuus 2019. aastal, et ta ei vaata eriti filme möödunud aegadest, milles ta on näidelnud. Mehe sõnul on nii, et kui asi kukkus hästi välja, siis läks tal õnneks. Kui asi ei tulnud aga eriti hästi välja, siis üritab ta seda unustada.

Al Pacino

Jared Leto. Oscariga pärjatud Leto ütles 2017. aastal väljaandele SyFy Wire, et kuigi ta üldiselt ei vaata filme, milles ta on mänginud, siis on mõned erandid. Näiteks on mees vaadanud filme nagu "Reekviem unistusele" ("Requiem for a Dream", 2000) ja "Blade Runner 2049 (2017). Mehe arvates on enda filmide vaatamisel kaks külge - see kas meeldib väga ja seda tahaks veel ja veel vaadata või siis see ei meeldi ja paneb end halvasti tundma.

Jared Leto

Julianne Moore. Näitlejanna sõnul pakub talle rõõmu hoopis näitlemine ja filmitegemise protsess, kuid mitte eriti nende filmide vaatamine. 2013. aastal ütles Moore väljaandele Britain's Daily Express, et ei suuda ühtegi filmi vaadata, milles ta on ise mänginud.

Julianne Moore

Joaquin Phoenix. Mehe sõnul on ta näinud vaid kahte filmi, milles ta on mänginud. 2015. aastal paljastas Phoenix väljaandele Time Out London, et need filmid on "Temake" ("Her", 2013) ja "Meister" ("The Master", 2012).

Joaquin Phoenix

Angelina Jolie. Näitlejanna nentis 2009. aastal "Good Morning America" saates, et kuigi ta on näinud suuremat osa filme, milles ta on näidelnud, vähemalt korra, siis on mitmeid filme, mida ta pole kunagi vaadanud. Jolie sõnul meeldib talle näitlemise protsess rohkem, kui selle sama filmi vaatamine.

Angelina Jolie

Javier Bardem. Mees ütles ajakirjale GQ antud intervjuus 2012. aastal, et ta armastab näitlemist, ent ei suuda vaadata filme, milles ta on ise näidelnud. Näitleja sõnul võib ta kehastada häid rolle, kuid ise ta neid vaadata ei suuda. Enda sõnul ei suuda ta vaadata oma nina ja silmi ega kuulata oma häält.

Javier Bardem

Allikas: insider.com