63-aastasel Hanksil ja tema naisel Rita Wilsonil tuvastati koroonaviirus 10. märtsil. Nad oli sel ajal Austraalias, kus toimusid filmivõtted. Peale diagnoosi saamist veetis paar kolm päev haiglas.

Hanksi sõnul pole ta peale viiruse läbipõdemist täheldanud mingeid tüsistusi. Näitleja sõnul tunnevad nad end naisega hästi. Kõige ebamugavam põeti läbi kahe nädalaga.

Samas täheldab Hanks, et veidral kombel põdesid nad abikaasaga viirust pisut erinevalt. Näiteks Rita Wilson ei tundnud maitseid ega lõhnu ja tundis tugevat iiveldust. Lisaks oli tal oluliselt kõrgem palavik kui tema abikaasal.

Hanks meenutab, et tema tundis viirust läbi põdedes iiveldust ja kohutavat valu üle kogu keha. Mees lisab, et häiritud oli ka tema keskendumisvõime. “Ma ei suutnud ühelegi asjale keskenduda rohkem kui 12 minutit,” tunnistas Hanks väljaandele The Guardian.

Tom Hanksil ja Rita Wilsonil on kaks poega – Chet ja Truman. Lisaks on Hanksil kaks vanemat last eelmisest abielust, kelleks on Colin ja Elizabeth. Küsimuse peale, kas Hanks kartis viirusesse nakatumisest rääkida ka oma lastele, manab mees näole irve ja sõnab vaatamata erinevatele tervisemuredele pole ta seda tüüpi, kes ärkaks hommikul üles mõttega, et ei teagi, kas veab kuidagi õhtuni välja.

Mis puutub Ameerika koroonalainesse, ütleb Hanks, et tema arvates on kolm asja, mida iga inimene peaks tegema: kandma maski, hoidma teistest kaugele ja pesema käsi. Hanks imestab selle üle, et osad inimesed suhtuvad viirusesse ükskõikselt ega järgi reegleid.

Tom Hanks ja Rita Wilson