„Superalibi“ („Alibi.com“, 2017)
Gregil on saladuste hoidmise ettevõte Alibi.com. Peale tema töötavad seak Augustin ja omapärane Medhi. Ühel hetkel kohtub Greg ilusa Floga ja on sunnitud valetama talle oma päris ameti kohta. Kõik sujub hästi, kuni selgub, et Gregi tulevane äi on üks tema klientidest.

„Naljakas lugu“ („It’s Kind of a Funny Story“, 2010)
Craig näeb unes, et võttis endalt elu. Ta otsustab otsida abi, misjärel pannakse ta nädalaks psühhiaatriaosakonda. Üks hetk hakkab Craig kahtlema, kas ta tegi õige otsuse, kuniks ta kohtab Bobbyt (Zach Galifianakis), kelle enda sõnul viibib ta psühhiaatriaosakonnas ainult seetõttu, et seal pakutakse head kohvi. Bobby võtab Craigi enda tiiva alla ja õpetab talle enda elutarkuseid, mis peaksid aitama Craigil eluga edasi liikuda.

„Like Father“, 2018
Filmi peategelane läheb oma kihlatust lahku vaid hetk enne abiellumist. Mesinädalate eest on aga juba makstud. Niisiis läheb ta reisile hoopis oma isaga, kes hülgas ta 20 aasta eest.

„A-Rühm“ („The A-Team“, 2010)
"A-Rühm" ehk Alfa-üksus koosneb neljast endisest eriväelasest, kes lavastati süüdi kuriteos. Nad saadeti kümneks aastaks eriti range režiimiga kinnipidamisasutusse. Põranda alla minnes kasutavad mehed oma unikaalseid oskusi puhastamaks oma hea nimi ja leidmaks tõelised süüdlased.

„Kuidas saada Broadway staariks“ („She’s Funny That Way“, 2014)
Lõbutüdrukuna leiba teeniv Isabelle (Imogen Poots) meelitab ligi kentsakaid austajaid. Samas unistab ta näitlejakarjäärist ja ühel ilusal päeval paistab, et tema unistus võibki teoks saada. Tema kliendiks osutub Broadway lavastaja Albert (Owen Wilson), kellele meeldib muuta naiste saatusi pakkudes neile raha, et nad loobuksid senisest elust ja liiguksid oma unistuste poole.