Marlon Brando. Vaatamata sellele, et mees läks 2004. aastal manala teele, pole rahvas teda siiani unustanud. Paljudele on ta tuntud eelkõige Don Corleone rollist filmis „Ristiisa" („The Godfather", 1972). Brandol olid ka omad kiiksud. Ta sai 16 last ja ostis oma saare. Lisaks sellele kasutas ta endale ebasümpaatsete filmide käsikirju märgi laskmiseks. Vahel meeldis Brandole süüa meeletus koguses saiakesi ja juua sinna kõrvale piima. Teinekord näljutas ta end aga enne filmivõtteid.

Marlon Brando

Joaquin Phoenix. Kuigi näitlejat on alati peetud pisut omamoodi kujuks, siis aeg-ajalt viskab mees mõne vimpka. Näiteks 2009. aastal läks Phoenix telesaatesse „The Late Show". Ta kandis päikeseprille, oli kasvatanud endale suure habeme ning teatas, et otsustab näitlejakarjäärile joone alla tõmmata ja hakata leiba teenima hoopis räpparina.

Joaquin Phoenix

Tilda Swinton. Ühes väljaandele The Guardian antud intervjuus pajatas Swinton, et kui ta oli nelja-aastane, plaanis ta oma väikevenna mõrva, sest oli ta peale armukade. 2013. aastal lukustas näitleja end performance'i raames hiiglaslikku klasskasti, kus ta magas. Ja seda lausa seitsmel korral.

Tilda Swinton

Helena Bonham Carter on kehastanud erinevates filmides küllaltki omapäraseid tegelasi. See aga ei tähenda, et Carter poleks heas mõttes omamoodi ka päris elus. Näiteks on tal küllaltki märgatav riietumisstiil, mis on jäänud paljudele silma. 2010. aastal kutsuti Carter aga intervjuule tutvustama oma rolli filmis „Alice imedemaal" („Alice in Wonderland", 2010), milles ta kehastas punast kuningannat. Carter leidis, et palju põnevam oleks rääkida hoopis filmist „Avatar", milles tal rolli polnud, aga mis talle väga meeldis ja lisaks sellele tutvustada oma tassikollektsiooni.

Helena Bonham Carter

Angelina Jolie väidab, et on elu jooksul ära proovinud kõik narkootikumid. Lisaks meeldib talle enda sõnul magamistoas sadomaso ja tagatipuks on ta suudelnud enda venda moel nagu tavaliselt sugulaste puhul kombeks pole. Lisaks on Jolie adopteerinud pooled oma lastest. Kahtlemata on tegemist näitlejaga, kes on oma hingelt metsik.

Angelina Jolie

Charlie Sheen. Lisaks sellele, et Sheen on skandaalne näitleja, kes on tuntud alkoholi, narkootikumide ja naiste lembuse poolest, on ta hakkama saanud ka palju muuga. Näiteks on ta olnud vaktsineerimise vastu ja hotellitube laastanud. Vaatamata rohketele skandaalidele on Sheen teinud comeback'i. Vähemalt osaliselt.

Charlie Sheen

Allikas: screenrant.com

Jaga
Kommentaarid