Juulis naudime ka vanameister Martin Scorsese auhinnatud krimidraamat "Kasiino". Juulis toimub ka kinoklassika ühekordne eriseanss komöödiatrupi Monty Pythoni legendaarse komöödiaga "Monty Python ja Püha Graal".

KINOKLASSIKA sündmustesarja raames näitamisele tulevad filmid on kõik digitaalselt taastatud. Minimaalselt 2K resolutsiooni ja kvaliteetse 5.1 heliga.

NB! Filmid linastuvad inglise keeles ilma subtiitriteta.

KINOKLASSIKA: "Kasiino" ("Casino", 1995)

"Kasiino" linastub Coca-Cola Plazas kõigil juuli kolmapäevadel.

Karm lugu kasiinoomaniku Sam "Ace" Rothstein (Robert De Niro) tõusust ja langusest. Oma valduste kuningana juhib ta oma äri äärmiselt efektiivselt. Tema parim sõber on vägivaldne sotsiopaat Nicky Santoro (Joe Pesci), kes hoiab Sami kasiino töötajaid ja kliente ausana. Olgugi, et Sam juhib pealtnäha austusväärset kasiinot, soovib Nicky kogu mängupõrgu äri enda alla haarata. Kui välja ilmub teenekas mängus Ginger McKenna (Sharon Stone), muudab tema kohalolek Sami ja Nicky sõpruse veelgi keerulisemaks. Samal ajal kui narkootikumid ja alkohol haaravad Gingeri enda võimusesse, panevad kõik kolm oma elud ohtu tänu nende enda ahnusele ja ambitsioonidele.

Christopher Nolani kõige kõrgemalt hinnatud suurfilmid

Enne kui "Tenet" maailma kinoekraanidele jõuab, saame veel kord nautida meie aja ühe kõige hinnatuma lavastaja Christopher Nolani suurimaid filme. Juulis naaseb SUVEKLASSIKA ürituste sarja raames kõigi Forum Cinemas kinode ekraanidele Nolani kõige kõrgemalt hinnatud suurfilmid.

Esimesena linastub armastatud "Pimeduse rüütli" triloogia. 3. juulist kuni 5. juulini linastuvad kolmel järjestikulisel päeval kõik kolm filmi: "Batman alustab" ("Batman Begins", 2005), "Pimeduse rüütel" ("The Dark Knight", 2008) ja "Pimeduse rüütli taastulek" ("The Dark Knight Rises", 2012).

Lisaseanss Coca-Cola Plazas! "Pimeduse rüütel" - 10.07, Coca-Cola Plaza iSENSE saalis kell 20.30.

NB! "Batman alustab" ja "Pimeduse rüütel" linastuvad inglise keeles ilma subtiitriteta ja "Pimeduse rüütli taastulek" linastub inglise keeles eesti-ja venekeelsete subtiitritega.

SUVEKLASSIKA: "Tähtedevaheline" ("Interstellar", 2014)

Lisaseanss Coca-Cola Plazas: 11. juuli - Coca-Cola Plaza iSENSE saalis kell 20.30. Piletid leiad SIIT!

Enne kui "Tenet" maailma kinoekraanidele jõuab, saame veel kord nautida meie aja ühe kõige hinnatuma lavastaja Christopher Nolani suurimaid filme. Juulis naaseb SUVEKLASSIKA ürituste sarja raames kõigi Forum Cinemas kinode ekraanidele Nolani kõige kõrgemalt hinnatud suurfilmid.

8. juulil saame taas nautida Nolani ambitsioonikat ulmefilmi "Tähtedevaheline". Kuna meie aeg Maal hakkab otsa saama, saadetakse uurijate meeskond inimajaloo tähtsaimale missioonile. Nad peavad rändama meie galaktikast väljapoole, uurimaks, kas inimkonna tulevik võib peituda tähtede vahel.
Film linastub inglise keeles eesti-ja venekeelsete subtiitritega.

KINOKLASSIKA ERI: "Monty Python ja Püha Graal" ("Monty Python and the Holy Grail", 1975)

Ühekordne eriseanss 10. juulil Coca-Cola Plazas!

10.07 - Coca-Cola Plaza, 2. saal kell 19.00.

10.07 - Coca-Cola Plaza, A.Le Coq Sviit kell 21.30.

Austusavaldusena komöödiatrupi Monty Pythoni liikmele Terry Jonesile toome trupi legendaarse komöödia "Monty Python ja Püha Graal" taas kinoekraanidele!

Ainult ühel õhtul saab kinos Coca-Cola Plaza seda suurepärast kultusfilmi taaskord nautida. Film linastub spetsiaalsete kaasa laulmiseks mõeldud ingliskeelsete subtiitritega.

Koomiline keskaja sünge elu paroodia läbi kuningas Arturi loo prisma ja nüüdisaegse mõrvauurimise raamistiku. Müütilise bretooni kuninga eestvedamisel Püha Graali jahile läinud rüütlid seisavad silmitsi igasuguste jubedustega, näiteks järjekindla Musta Rüütli, kolme peaga hiiglase, rüütlitega, kes ütlevad "Ni!", ohtliku Anthraxi lossi ja mõrvarliku jänesega.

NB! Film linastub inglise keeles ilma subtiitriteta.

SUVEKLASSIKA: "Algus" ("Inception", 2010)

Rahvusvaheline 10. aastapäeva eriväljaanne!

31. juulil linastub Christopher Nolani pöörase fantaasialennuga suurejooneline põnevusfilm “Algus”. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) on vilunud kurjategija, kes varastab väärtuslikke saladusi sügavalt alateadvusest magamise ajal, mil inimese meeled on kõige haavatavamad. Cobbi oskused on teinud temast hinnatud spetsialisti kaasaegse tööstusspionaazhi vallas. Samas on see töö teinud temast rahvusvaheliselt tagaotsitava põgeniku, kes on kaotanud kõik, mis talle kallis oli. Nüüd pakutakse mehele aga võimalust lunatuseks. Viimane tööots võib anda talle tagasi tema elu, kuid selle saavutamiseks peab ta saama hakkama võimatuga – algusega.

NB! Film linastub inglise keeles ilma subtiitriteta.