“Kurjuse lapsehoidja” (“The Turning”, 2020)
Õudusfilm. Noor naine nimega Kate (Mackenzie Davis, "Terminaator: sünge saatus") tuleb seniselt töölt ära ja hakkab koduõpetajannaks kahele lapsele. Flora (Brooklynn Prince, "Florida projekt") ja Miles (Finn Wolfhard, "See") on jõukad noored pärijad, kelle vanemad hukkusid traagiliselt. Kate saabub Maine'i müstilisse maamõisa ja alustab oma tööd. Peagi hakkavad majas aset leidma seletamatud ja õudsed juhtumid. Kate mõistab, et nii majaseinad kui ka lapsed varjavad süngeid saladusi

“Deadpool 2” (2018)
Märulikomöödia, järg kultusfilmile "Deadpool". Filmi peategelane on Wade Wilson (Ryan Reynolds, "Elusalt maetud") ehk Deadpool, Marveli universumi kõige omapärasem antikangelane. Tappev, ropp ja vaimukas Wade peab kokku panema meeskonna mutante, et kaitsta üleloomulike võimetega poissi üliohtliku ajas rändava küborgi Cable'i (Josh Brolin, "Sicario") eest.

“Vaenulikud” (“Hostiles”, 2017)
Sünge ja stiilne vestern. Filmi tegevus toimub aastal 1892. Sõjaväekapten (Christian Bale, "Pimeduse rüütel") on sunnitud eskortima Cheyenne'i suguharu vana ja haiget sõjapealikku (Wes Studi, "Viimane mohikaanlane") ja tema perekonda tagasi nende hõimu maadele. Ohtlikul ja rängal teekonnal satub nende teele ka noor kaunis lesk (Rosamund Pike, "Kadunud"), kelle perekond hiljuti tapeti. Üheskoos tuleb seltskonnal liikuda läbi karmi maastiku ja seista vastamisi vaenulike indiaanihõimude ning kõikvõimalike muude hädaohtudega. Vaata filmi tasuta.