Heath Ledger suri kahjuks kuus kuud enne, kui „Pimeduse rüütel" („The Dark Knight", 2008) jõudis kinodesse. Väidetav surmapõhjus oli kogemata saadud üledoos retseptiravimitest.

Heath Ledger

Jon-Erik Hexum, kes mängis telesarjas „Cover Up" (1984-85) keskluureagentuuri agenti, mängis võtteplatsil naljaviluks paukpadrunitega laetud relvaga Vene ruletti. Kuigi paukpadrunid on üldiselt kahjutud, võivad nad olla ohtlikud, kui inimene saab sellega pihta väga lähedalt. Hexumi pead tabanud paukpadurn tekitas talle ajuverejooksu, mille tagajärjel mees suri.

Jon-Erik Hexum

Brandon Lee, kes mängis peaosa filmis „Vares" („The Crow", 1994), sai filmivõtete ajal surma, sest kaasnäitleja tulistas teda mängupüstoliga. Kogemata kombel oli mängupüstolisse jäänud aga kuul, mis tabas Leed kõhtu. Kuigi mees toimetati kiirelt haiglasse, ei jäänud ta ellu.

Brandon Lee

Paul Walker, kes on eelkõige tuntud „Kiirete ja vihaste" filmidest", suri 2013. aastal autoõnnetuses. Walker naases heategevusürituselt ja istus sõbra juhitud Porsche kõrvalistmel, kuid juht kaotas auto üle kontrolli ja auto kihutas vastu laternaposti. Auto süttis põlema ja mõlemad mehed hukkusid sündmuskohal.

Paul Walker

Vic Morrow, kes mängis filmis „Viduvikutsoon: film" („Twilight Zone: The Movie", 1983), sai surma, sest tema pea kohal lennanud helikopter kukkus alla viltu läinud pürotehnilise plahvatuse tõttu.

Vic Morrow

Oliver Reed, kes mängis filmis „Gladiaator" („Gladiator", 2000), suri filmivõtete ajal südamerabandusse.

Oliver Reed

Philip Seymour Hoffman suri filmi „Näljamängud: Pilapasknäär - Osa 1" („The Hunger Games: Mockingjay - Part 1", 2014) filmivõtete ajal narkootikumide üledoosi. Kuigi mees oli 12 aastat olnud kaine, langes ta miskipärast filmivõtete ajal tagasi uimastite küüsi.

Philip Seymour Hoffman

Allikas: Screen Rant