Gary Busey nõudis, et võtteplatsilt eemaldataks kõik peeglid, kui toimusid filmi "Quigley" (2003) võtted. Filmi keskmes taassünnib mees koerana, et lunastada enda patud. Niisiis oli filmis stseen, kus kujutati taevast eluolu. Busey väitis, et teab täpselt, milline elu taevas välja näeb ja väitis, et peegleid seal kindlasti pole.

Gary Busey

Jack Nicholson soovis filmis "Kahe tule vahel" ("The Departed", 2006) ühes stseenis kasutada dildot. See polnud käsikirjas ette nähtud, aga Nicholson on tuntud selle poolest, et ta kaldub käsikirjast kõrvale ja laseb asjal omasoodu kulgeda.

Jack Nicholson

Lady Gaga soovis oma riietusruumi roosat värvi puhvis kubemekarvadega mannekeeni. Lisaks sellele soovis ta ka värskeid roose ja satiinist kardinaid.

Lady Gaga

George Clooney soovis filmi "Gravitatsioon" ("Gravity", 2013) tegemise ajal võtteplatsile oma haagissuvila kõrvale eritellimusel valmistatud rannamajakest, mullivanni, aialapikest ja korvpalliväljakut.

George Clooney

Barbara Streisand soovis, et tema tualettruumi kaunistaksid roosilehed ja et tualettpaber ning rätikud oleksid samas toonis nagu virsik.

Barbara Streisand

Will Smith sai "Mehed mustas" 3. osa filmimise ajal kasutada kahekorruselise luksusliku haagise, milles oli kaks vanni- ja magamistuba. Sellest polnud aga küllalt, sest mees soovis lisaks ühte haagist, milles oli eraldi jõusaal. Samas omas Smith samas linnas korterit, mida ta oleks vabalt võinud kasutada.

Will Smith



Tom Cruise
soovib kõik oma kaskadööritrikid teha stringides. Selleks on aga küllalt praktiline põhjus. Näitleja sõnul annavad stringid võimaluse end mugavalt liigutada, mistõttu on ka trikke kergem teha. Cruise nentis, et alguses oli tal häbi seda tunnistada, kuid mida aeg edasi, seda vähem läheb talle korda, mida keegi arvab sellest, et ta kannab kaskadööritrikke tehes stringe.

Tom Cruise

Daniel Day-Lewis
nõudis, et filmi "Lincoln" (2012) võtete ajal ei kasutaks keegi temaga rääkimise ajal Briti aktsenti. Inglise päritolu näitleja sõnul kartis ta, et see oleks ta häälduse teelt kõrvale kallutanud, sest filmis kehastas ta Ameerika Ühendriikude 16. presidenti Abraham Lincolnit ja pidi seetõttu rääkima ka ainult Ameerika aktsendiga.
Daniel Day-Lewis

Justin Timberlake olevat korduvalt rentinud hotellides endale terve korruse. Kord olevat ta New Orleansis asuvas Windsor Court hotellis soovinud, et kõikide tubade ukselinke desinfitseeritaks iga paari tunni tagant. Samas ei viibinud mees sel ajal hotelliski, vaid nautis aega Jessica Bieli seltsis.

Justin Timberlake

Steve McQueen nõudis, et filmis "Leegitsev pilvelõhkuja" ("The Towering Inferno", 1974) oleks tal kaasnäitleja Paul Newmaniga täpselt võrdne arv ridu, mida ta peab filmis ütlema.

Steve McQueen

Lindsay Lohan pidi filmis "Kanjonid" ("The Canyons", 2013) osalema seksistseenis. Kuna võttemeeskond koosnes kümnest mehest, tundus näitlejannale vastuvõetamatu mõte, et ta peab end nende kõigi ees paljaks koorima. Niisiis nõudis Lohan, et kogu võttemeeskond võtab end aluspesu väele. Seda nad ka tegid ja stseen sai filmitud.

Lindsay Lohan

Allikas: cheatsheet.com