Brad Pitt on filmiprodutsent ja näitleja Oklahomast, kes on aastate jooksul võitnud vaatajate südame. Väidetavalt on Pitti varad kokku ligikaudu 300 miljonit dollarit.

Ka Robert Downey Jr on aastate jooksul teeninud erinevate filmirollidega nii palju, et tema varad ulatuvad 300 miljoni dollarini.

Samasse liigasse jäävad ka Will Smith ja Michael Douglas.

Michael Douglas ja tema abikaasa Catherine Zeta-Jones

Pisut rikkamad mehed on aga Tom Hanks ja Sean Connery, kelle varade väärtuseks hinnatakse 350 miljonit dollarit. Sealt edasi tulevad Keanue Reeves, Jackie Chan ja Clint Eastwood, kelle varad teevad kokku vastavalt 360, 370 ja 375 miljonit dollarit.

Filmistaaridel nagu Arnold Scwarzenegger, Sylvester Stallone, Jack Nicholson ja Amitabh Bachchan on 400 miljonit dollarit.

Pisut jõukamad on aga Adam Sandler (420 miljonit dollarit) ja Mel Gibson (425 miljonit dollarit).

Neljandat ja viiendat kohta jagavad Robert De Niro ja George Clooney. Mõlemal mehel on 500 miljonit dollarit.

Robert De Niro

Esikolmiku moodustavad Tom Cruise, Shah Ruhk Khan ja Jami Gertz. Cruisil on 570 miljonit dollarit ja Khanil 600 miljonit.

Shah Ruhk Khan on Indiast New Delhist pärit näitleja, kes on näidelnud rohkem kui 80 Bollywoodi filmis ja võitnud mitmeid auhindu. 54-aastast näitlejat Khani peetakse ka Bollywoodi kuningaks.

Tom Cruise

Esikohal on aga 57-aastane näitlejanna Jami Gertz, kelle varade väärtus küündib kolme miljardi ehk kolme tuhande miljoni dollarini. Kuigi tegemist pole nii tuntud näitlejaga nagu Hanks, Cruise või Pitt, siis peituvad Gertzi suure varanduse taga mitmed investeeringud ja abielu miljardärist ärimehe Antony Ressleriga.

Jami Gertz ja tema abikaasa Antony Ressler

Allikas: wealthygorilla.com