"Fred Jüssi. Olemise ilu" (2020)

Dokumentaalfilm, mis jäädvustab kaunist Eestimaa loodust ja põneva mõttemaailmaga loodusemees Fred Jüssit. Jüssit on nimetatud lausa loodusfilosoofiks. Ta vastandab end tänases päevas nii levinud edukultusele ja rööprähklemisele, jutlustades puhkamise ja molutamise vajalikkusest. Jüssi filosoofiliste ja muhedate mõtiskluste taustaks näeme Eesti loodust kogu tema mitmekülgsuses ja ilus. Filmi režissöör on Jaan Tootsen ("Uus maailm") ja operaatoritöö tegi Joosep Matjus ("Tuulte tahutud maa").

"Isamees" ("The Wedding Ringer", 2015)

Lõbus pulmatrall. Häbeliku ja kohmaka Doug Harrise (Josh Gad, "Jobs") pulmad on kahe nädala pärast. Mehikesel pole aga parimat sõpra, keda pulma isameheks kutsuda. Kuid siis selgub, et on olemas firma, kust on võimalik hädistele peiudele sarmikaid isamehi rentida. Libeda jutuga Jimmy Callahan (Kevin Hart, "Ole tugev!") asub täie hooga tegutsema, kuid pööraste seikluste ja pulmaäparduste käigus saavad liba-isamees ja Doug ootamatult headeks sõpradeks.

"Naine" ("Woman", 2019)

Kaasahaarav ja südamlik ülemaailmne dokumentaalprojekt, mis annab sõna 2000 naisele 50 erinevast riigist. Filmis kõnelevad väga erinevad naised kõigist maailma paikadest, nad on eri vanustes, erineva haridustaseme ja sotsiaalse staatusega. Nad räägivad oma eludest, rõõmudest, muredest, emaks olemisest, seksuaalsusest ja ka ülekohtust, mida nad on oma soo tõttu kannatama pidanud. See film on otsekui hümn naiste sisemisele jõule ja võimele muuta maailma paremaks paigaks.

"Laskja" ("The Gunman", 2015)

Põnevik, mille peaosas mängib Oscari-võitja Sean Penn ("Saladuste jõgi"). Filmi peategelane on snaiper Jim Terrier, kes tapab tellimustöö käigus ühe Kongo ministri, mis vallandab riigis kaose. Mees on sunnitud pikaks ajaks varjuma. Aastaid hiljem jõuab ammu ametit vahetanud ning enda süüd täiesti teadlikult tunnistav Terrier taas Kongosse, kuid nüüd satub hoopis tema ise kuritegeliku organisatsiooni sihikule. Kes on teda reetnud ja kes tahab teda tappa? Lahti rullub keerukas ja pingeline suhete võrgustik, mille kõigi osapoolte elud on ohus... Teistes osades Javier Bardem ("Pole maad vanadele meestele"), Idris Elba ("Tasujad: Ultroni ajastu") jpt. Vaata filmi tasuta.