Mel Gibson

Gibsoni tegemistega järjepidamine võib väsitav olla. Enamus tema rolle on liimist lahti mehest, kes enda emotsioonidega hästi toime ei tule. Paljud aga ei tea seda, et tegelikult on ta selline ka päris elus.

Mel Gibson

Gwyneth Paltrow

Teda peetakse samaaegselt Hollywoodi üheks kõige ilusamaks aga ka kõige nipsakamaks naiseks. Seda vähemalt erinevate ajakirjade järgi. Ta tekitab paljudes viha, kuna teeb kõike ideaalselt ja näiliselt saab absoluutselt kõigega hakkama. Näiteks on tal enda elustiiliblogi ja erinevad kokaraamatud. Kes tahab, et rikas naine ütleb neile, kuidas elu tuleb elad?

Gwyneth Paltrow

Robert Pattinson

Mõned inimesed ütlevad, et Pattinsoni vihatakse lihtsalt kadedusest. Täpsemalt ütleb seda tema ema. Teistele inimestele ei meeldi aga Pattinson tema igava näitlemise pärast. Paljude jaoks rikkus ta vampiirid ära.

Robert Pattinson

Tyler Perry

Perry vihkamiseks on inimesed leidnud mitmeid põhjuseid. Üks peamisi põhjuseid on aga negatiivsete stereotüüpide põlistamine mustanahaliste ameeriklaste kohta.

Tyler Perry

Hayden Christensen

Ta pole kuigi armastatud, sest ta suudab kõik filmid, millel on juba kindel fännibaas ja huvitav sisu, ära rikkuda. Tema näitlemine jätab mulje justkui poleks tal aimugi, mis filmis ta kaasa lööb. Selle tulemuseks on igav ja kuiv dialoog.

Hayden Christensen

Miley Cyrus

See naine teenis oma kuulsuse suuresti tänu enda isa laulukarjäärile. Cyrus hüppas väikestelt lavadelt suurtele ekraanidele. Karjääri alguses oli ta Hannah Montana rollis, kuid hiljem, enda nime all, sai ta kuulsaks oma skandaalsete tantsuliigutustega.

Miley Cyrus

Pauly Shore

Proovige ette kujutada meest, kes proovib midagi, mis pole naljakas ning siis jääb seda järgmised 20 aastat kordama. Paul Shore filmirollid põhinevad enamasti ideel, et ta on idioot, lapsik ja väga tüütu. Seetõttu ta kellelegi meelt mööda polegi.

Anne Hathaway

Pole mingit kahtlust, et Hathaway on hea näitleja. Seda tõestab juba võidetud Oscar. Kuid see, mis tema juures paljusid häirib, on tema liiga täiuslik energia ja võlts tobeda tüdruku kuvand.

Anne Hathaway

Shia LaBeouf

Hollywoodi kolides kogus LaBeouf tuntust keskpärase näitlemise ja halva suhtumisega. Aastate möödudes on LaBeouf tõestanud, et ta on lugupidamatu ja egoistlik.

Shia Labeouf

Kristen Stewart

Paljud ei kannata naist "Videviku" saaga tõttu. Teistele ei istu aga tema jäik ja emotsioonitu näitlemine. Lisaks pole ta intervjuudes eriti hea.

Kristen Stewart

Allikas: watchmojo.com