„Rituaal" („The Ritual", 2017). Peale sõbra ootamatut surma otsustavad neli sõpra minna Rootsisse matkama mälestamaks kadunud sõpra. Kuna üks matkasell saab viga, otsustavad mehed lühema tee kasuks ehk lõigata läbi salapärase metsa. Meestega hakkavad metsas juhtuma aga veidrad asjad ja kogu lugu võtab küllaltki hirmutava pöörde.

„Tasa" („Hush", 2016). Teismeeas põetud haiguse tagajärjel kurt-tummaks jäänud kirjanik Maddie Young püüab metsa vahel asuvas kodus lõpetada oma teist romaani. Paraku võib lugu poolikuks jäädagi, sest naise on sihikule võtnud ohtlik maski kandev võõras, kes relvastatud vibupüssiga. Maddie peab tegema kõik endast oleneva, et mees teda kätte ei saaks, kuid puue teeb temast eriti kerge sihtmärgi.

„Enne kui ärkan" („Before I Wake", 2016). Jessie ja Mark Hobsoni (Kate Bosworth ja Thomas Jane) suhe ei ole pärast väikse poja Seani (Antonio Romero) surma enam endine. Rohkem lapsi nad ei saa ja üritades hingehaavu ravida, otsustavad nad võtta kasulapse. Nende koju tuleb 8-aastane Cody (Jacob Tremblay, "Ruum"), kelle ema Andrea (Courtney Bell) suri kõhunäärmevähki. Poiss on armas, hooliv ja tark, kuid tal on üks väike veidrus: ta teeb kõik, et mitte magama jääda.
„Geraldi mäng" („Gerald's Game", 2017). Abielupaar Jessie (Carla Gugino) ja Gerald (Bruce Greenwood) üritavad suhtesse vürtsi lisada ning sõidavad üksildasse maamajakesse, et seal vaid teineteisele pühenduda. Seksmängu käigus saab alguse aga võitlus elu ja surma peale, kui voodi külge aheldatud Jessiele tundub, et nad pole majas üksi.
„1922", 2017. Stephen Kingi romaanil põhinev lugu talumehest (Thomas Jane), kes on veendunud, et parim naine on surnud naine. Karmi käega Wilfred James plaanib peresiseste lahkhelide lahendamiseks oma abikaasa mõrva, taipamata, millised võivad olla säärase teo tagajärjed.
„The Perfection" keskendub Charlotte'ile, kes oli sunnitud lahkuma elitaarsest konservatooriumist. Peagi hakkab Charlotte suhtlema aga üliandeka Elizabethiga, kes käib juhuslikult samas muusikakoolis. Peagi võtavad asjad aga inetu pöörde.
„Cam" räägib loo Alice'ist, kes teenib raha erinevate nilbustega, mida ta interneti vahendusel oma fännidele näitab. Näiteks riietub ta teatud moodi või teeb mingeid asju ja fännid saavad temalt lisaraha eest paluda teeneid. Ühel hetkel võtab keegi aga tema konto üle, kes näeb temaga väljavahetamiseni sarnane välja.
„Linnud karbis" („Bird Box", 2018). Samanimelisel romaanil põhinev müsteerium, mille keskmes on naine koos kahe lapsega, kes võtavad ette kaelamurdva teekonna mööda jõge, et leida varjupaika maailma üle võtnud müstiliste olendite eest. Teekonna teeb raskemaks see, et nende silmad peavad olema alati kaetud.