Channing Tatum ja Jenna Dewan - "Keelatud tants" ("Step Up", 2006)

Channingu ja Jenna kohtumine oli küll väga klišeelik, kuid nende armastusele on võimatu mitte kaasa elada. Nad armusid armastusfilmi võtteplatsil. Peale selle on mõlemad näidanud, et oskavad lisaks suurepärasele näitlemisele ka väga hästi tantsida. Paarike abiellus 2009. aastal Malibus ja neli aastat hiljem sündis nende perre tütar.

Ryan Reynolds ja Blake Lively - "Roheline latern" ("Green Lantern", 2011)

Ryan ja Blake tunduvad olevat justkui teineteisele loodud. Kanada täkk ja “Gossip Girli” näitleja hakkasid tihedamalt suhtlema peale enda viimaseid lahkuminekuid. Paarina esitlesid nad ennast 2011. aastal. See viis omakorda stiilse pulmani 2012. aastal ja nüüdseks on neil kaks tütart.

Will Smith ja Jada Pinkett Smith - "Bel Airi prints" ("The Fresh Prince of Bel-Air", 1990-1996)

1994. aastal keset esinemisproovi, Willi tüdruksõbra rolli jaoks, mida naine enda pikkuse tõttu ei saanud, püüdis ta siiski mehe tähelepanu. Juba järgmisel aastal oli Willist ja Jadast saanud paar. Nad abiellusid aastavahetuse ajal 1997. aastal. Peale seda on nad koos mänginud filmis “Ali” (2001). Neil on kaks last.

Kurt Russel ja Goldie Hawn - "Swing Shift" (1984)

Kuigi nende esmakohtumine toimus mitmeid aastaid enne “Swing Shifti” filmimist, hakkas sädemeid lendama alles teises filmis koos mängides. Kurt ja Goldie on koos üles kasvatanud lapsi erinevatest suhetest ja neil endal on üks laps.

David Arquette ja Courteney Cox - "Karje" ("Scream”, 1996)

David ja Courtney said tuttavaks filmi “Scream võtteplatsil üheksakümnendate keskel. Peale abiellumist 1999. aastal on nad nii mõneski filmis koos näidelnud. Kuigi nad nautisid karjääri edukust abielu ajal, vajasid nad ikkagi paariteraapiat ning läksid 2010. aastal lahku. Siiski hoolitakse teineteisest siiani väga palju.

Ben Affleck ja Jennifer Garner - "Daredevil" (2003)

Neid on peetud üheks Ameerika armsaimaks paariks. Ben ja Jennifer said tuttavaks 2001. aastal filmi “Pearl Harbor” võtteplatsil, kuid tunded tekkisid teineteise vastu alles “Daredevili” võtete ajal. Suhte tegid nad avalikuks 2004. aastal. Aasta hiljem abielluti. Benil ja Jenniferil on kolm last. Peale kümme aastat kestnud abielu otsustas paar aga lahutada.

Ryan Gosling ja Rachel McAdams - "Päevaraamat" ("The Notebook", 2004)

Kui on üks kinolinadele jõudnud armastuslugu, mida vaatajad tahavad ka päriselt näha, siis on see just see. Kuigi juttude põhjal nad üksteist ei sallinud ja vaidlesid võtete ajal pidevalt, võtsid asjad siiski aja jooksul kuumema pöörde. Alates 2005. aasta keskpaigast käisid Ryan ja Rachel kaks aastat kohtamas, kuid läksid sellega nende kuum armastuseleek ka kustus.

Richard Burton ja Elizabeth Taylor - "Kleopatra" ("Cleopatra", 1963)

Richard ja Elizabeth moodustasid kuuekümnendate ühe tuntuima paari. Teineteise vastu tekkisid tunded “Cleopatra” võtetel. Peale filmivõtete lõppu otsustasid mõlemad näitlejad oma selleaegsetest abikaasadest lahutada ja hoopis omavahel abielluda. Tegemist on suhtega, mis oli sel ajal kõige kajastatum suhe meedias.

Humphrey Bogart ja Lauren Bacall - "To Have and Have Not" (1944)

Humphrey ja Laureni armastuseleek oli nii kuum, et see pidas vastu suurele vanusevahele ja faktile, et kohtumise ajal oli Humphery veel abielus. Peale filmivõtet otsustasid aga Humprhey ja Lauren abielluda ja vaatamata mõningatele komistuskividele armastuseteel püsis nende suhe tugev kuni mehe surmani.

Brad Pitt ja Angelina Jolie - "Härra ja proua Smith" ("Mr. & Mrs. Smith", 2005)

Bradi ja Angelina ehk Brangelina näol oli tegemist kõigile teada Hollywoodi armastuslooga. Tippnäitlejad leidsid teineteist "Härra ja proua Smithi" filmivõtete ajal. Lisaks on Brad ja Angelina aastate jooksul adopteerinud ja saanud lapsi ning neil on kahepeale kokku kuus last. Viis aastat tagasi otsustati aga lahku minna. Paljud fännid olid sellest uudisest aga šokeeritud.

Allikas: Msmojo