Kokkutuleku idee sai alguse sellest, kui Ameerika ajakirjanikul Katie Couricil tekkis peale jutuajamist filmirežissöör Nancy Meyersiga mõte, et võiks hittkomöödia "Nagu kaks tilka vett" näitlejad üle 22 aasta taaskord kokku tuua.

Õnneks olid kõik näitlejad mõttega nõus tingimusel, et kokkusaamise raames tehakse ka korjandus heategevusorganisatsiooni World Central Kitchen tarbeks.

Isa rollis mänginud Dennis Quaid meenutab, et peale esmakohtumist kaksikuid kehastanud Lindsay Lohaniga oli mees temast täiesti vaimustates arvates, et Lohan on üliandekas näitleja. Quiad arvas esmalt, et Hallie ja Annie rolli jaoks ongi tegelikult kaks näitlejat, sest Lohan suutis niivõrd oskuslikult rääkida Ameerika ja Briti aktsendiga.

Lindsay Lohan filmis "Nagu kaks tilka vett" ("The Parent Trap", 1998)

"Nagu kaks tilka vett" produtsent Charles Shyer räägib, et Hallie ja Annie rolli jaoks oli lõpuks jäänud sõelale kuus tüdrukut. Lindsay Lohan oli teine või kolmas neist tüdrukutest, kes tegi proovistseeni Dennis Quaidiga. Sel hetkel said aga Nancy Meyers ja Charles Shyer aru, et Lohan on rolli jaoks ideaalne valik.

Rohkem muljeid ja meenutusi filmi kohta on videos:

Kahjuks pole videos teiste näitlejate seas aga Natasha Richardsoni, kes kehastas filmis Hallie ja Annie ema Elizabethi, sest Richardson hukkus 2009. aastal Kanadas suusaõnnetuses. Näitlejanna oli sel hetkel vaid 45-aastane. Richardsonist jäid maha filminäitlejast abikaasa Liam Neeson ja nende kaks poega.

Lindsay Lohan ja Natasha Richardson

FILMIST:

"Nagu kaks tilka vett" on hittkomöödia kaksikõdedest (Lindsey Lohan mõlemas osas), kes peavad salanõu oma vanemate taasliitmiseks. Identsed kaksikud lahutati, kui nad olid alles beebid. Seda kummalisem on nende saatuslik kohtumine suvelaagris. Kuna üks pole näinud oma ema, teine aga isa, otsustavad nad suvelaagrist naastes pered vahetada. Kaksikute suur unistus vanemad taas kokku viia läheb peaaegu täide, kuni selgub, et nende isa on kihlatud imekauni naisega, kelle tegelik soov on saada vaid rikka mehe prouaks.