Karantiiniaja eluoludest inspireeritud komöödiasarja peategelane Aleksander on ontlik riigiametnik, kes kannatab alaväärsuskompleksi all. Karantiini ajal tuleb Aleksandril tegemist teha Eduardiga, kes on hiljuti haigla isolatsiooniruumist jooksu pannud ning võib olla nakatunud koroonaviirusega.

Sarja režissöör on tuntud Leedu produtsent Emilis Vėlyvis. Tema varasemate tööde hulka kuulub ka 2014. märulikomöödia „Valemaandumine" Briti staari Vinnie Jones´iga peaosas. Uue komöödiasarja peategelast mänginud Andrius Žiurauskase sõnul on Emilis Vėlyvisega töötamine paljude näitlejate unistus ja ta oli selle võimaluse üle väga õnnelik.

Seriaali võtted algasid mais, kestsid kaks kuud ja toimusid 70% ulatuses ühes Vilniuse 3-toalises korteris. Samuti kasutati võttepaikadena isolaatorit, randa ja muid väiksemaid kohti. Karantiini oludes sarja filmimine oli meeskonna sõnul huvitav väljakutse, mis neid üksteisega lähendas.

Esimesena jõudis sari voogedastusteenuse Go3 Leedu vaatajateni, kus see oli mitu nädalast järjest TOP 5 vaadatuimate teoste seas.

Nüüd on komöödiasari jõudnud ka Go3 Eesti voogedastusplatvormile: https://go3.tv/series/karantiin-mu-arm,serial-1690369 Seriaal koosneb kümnest osast, igal esmaspäeval linastub uus episood.