“Edasi" (“Onward", 2020)
Pixari stuudio animatsioonivõlurid on tuntud oma piiritu fantaasia ja emotsionaalsete lugude poolest, mis puudutavad igas vanuses vaatajaid. Nende uusim maiuspala "Edasi" ei ole ses suhtes mingi erand. Selle peategelasteks on haldjatest vennad Ian ja Barley Kerjalg, kes peavad asuma ohtuderikkale teekonnale, avastamaks, et nende maailmas on siiski veel kohta maagiale. Lavastaja ja kaasstsenarist Dan Scanlon ("Kollide ülikool") ammutas inspiratsiooni suhetest omaenda vennaga, viies tegevuse fantaasiamaa äärelinna ning lisades lohesid, haldjaid ja teisi muinasjutulisi olevusi. Tegelastele andsid oma hääle: Christopher Rajaveer, Jarmo Reha, Kaire Vilgats, Mart Toome, Kristjan Üksküla jpt.
"Oli kord üks mets” ("Once Upon a Forest", 2013)
Dokumentaalfilm, mis viib vaatajad sõna otseses mõttes metsa. Film valmis kuulsa prantsuse dokumentaalfilmide režissööri Luc Jaquet' ("Pingviinide marss") käe all. "Oli kord üks mets" juhatab vaatajad planeet Maa "kopsude" juurde ehk sügavasse vihmametsa. Film võimaldab publikul vahetult osa saada ühest looduse imest – vihmametsa kasvamisest. Troopilise džungli sügavused on erakordselt huvitavad ja kaunid ning nende paikade olulisust kogu planeedi ökosüsteemi säilimise vaatevinklist on raske alahinnata… Film on dubleeritud – Eestikeelset teksti loeb LEMBIT ULFSAK!
"Nõukogude hipid” (2017)
Pöörane lillelaste sõit Nõukogude Liidu hipiliikumise jälgedes viib 1970ndate psühhedeelsesse undergroundi, kus rock-muusikast joovastunud pikajuukselised noored lõid range režiimi kiuste oma maailma – süsteemi, milles püüeldi rahu ja vabaduse poole. Aastaid hiljem võtab seltskond Eesti hipisid ette teekonna Moskvasse, kus siiani tähistatakse lillelaste püha 1. juunil. See päev on seotud traagilise sündmusega 1971. aastast, mil tuhanded hipid arreteeriti KGB poolt. Vaata filmi tasuta.

“Metsapuhkus” ("Camping", 2018)

Jennifer Garner mängib komöödiasarjas, kus vanad sõbrad sõidavad loodusesse, et tähistada üht olulist sünnipäeva. Üritus toob kaasa kõrgendatud tunded, pinna all vinduvad pinged ja mälestused, mida nad sooviksid pigem unustada. Vaata seriaali HBO äpis.