Teiseks BBC sarjaks Elisa Huubis on ”Fleming: mees, kellest sai Bond”

Dominic Cooper mängib peaosa märulit täis draamasarjas, mis räägib tõsielul põhineva loo James Bondi loojast Ian Flemingust. London, 1939: Ian Fleming on vastutustundetu naistekütt, kes elab oma surnud sõjakangelasest isa, edukast autorist venna ja kamandava ema varjus. Teise maailmasõja puhkedes avaneb Ianil ootamatu võimalus särada tööga mereväeluures. Algul tahab Ian kohelda oma uut ametit suure seiklusena, aga sõja tagajärgede ilmnedes hakkab ta oma tõelisi andeid mõistma. Iha, romantikat, huumorit, ohte ja plahvatuslikku märulit täis sari leiab aset Suurbritannias, Prantsusmaal, Saksamaal ja Jamaical ning räägib põneva loo mehest, kelle enda elu ja seiklused olid ühe moodsa kirjanduse tuntuima spiooni, James Bondi, inspiratsiooniks.
”Carol”
Viie kuldgloobuse nominendi ”Carol” filmi tegevus leiab aset 1950ndate aastate New Yorgis. Kaks täiesti erineva taustaga naist astuvad üle ajastu normidest, andes järele tugevale vastastikusele külgetõmbele. Therese Belivet (Rooney Mara) töötab ühes Manhattani kaubamajas ja unistab millestki paremast. Seal kohtab ta Carolit (Cate Blanchett), kütkestavat naist, kes on lõksus armastuseta abielus. Nende vahel koheselt tekkivast sädemest kujuneb suhe, mis muudab mõlema naise elukäiku ning puudutab ka inimesi nende ümber.

”Elliot, kõige väiksem põhjapõder”

Lastele tore ja lõbus vaatamine ”Elliot, kõige väiksem põhjapõder”. Saage tuttavaks tillukese hobusega, kel on hiigelsuur süda ja kes kannab nime Elliot. Üks Jõuluvana põhjapõtradest teatab 21. detsembril ootamatult, et kavatseb pensionile jääda. Talle on vaja leida asendaja ning sellega on kiire! Südamlik suksu Elliot ja tema parim sõber võtavad suuna Põhjanabale, et võtta osa põhjapõtrade katsetest. Elliot soovib näidata, et just tema on vabaks jäänud ametikohale kõige sobivam... hobune!? Sest suured unistajad unistavadki ju suurelt.

”Rännumees”

Üheks uueks filmiks Elisa videolaenutuses on ka film ”Rännumees”, mis on võimas ja kaunis lugu kaotusest, katsumustest ja viimaks ka triumfist. Identiteedist ja sellest, kui sügavale peab teinekord elus oma hinge tungima, et selgeks saada, kes sa tegelikult oled.
Matty Burton on poksi keskkaalu maailmameister, kelle karjäär on lähenemas lõpule. Mees teab, et ta peab koguma kiirelt piisavalt raha, et senise eluga lõpparve teha. Võimaluse selleks annaks tiitlimatš, mille teenistusest piisaks, et kindlustada tulevik oma armastavale kaasale Emmale ja nende pisitütrele Miale. Armutus heitluses jõhkra tiitlipretendendi Andre "Tulevik" Bryte'i vastu saab Matty tugeva peavigastuse, millel on laastav mõju tema tervisele, abielule, perekonnale ja elule. Tõeline võitlus alles algab.

”Wikmani poisid”

Elisa Huubi on jõudnud klassikahõnguline kodumaine teleseriaal ”Wikmani poisid”, kust said tuule tiibadesse mitmed Eesti nüüdseks armastatud näitlejad nagu Mait Malmsten, Indrek Sammul, Ago Andersen jpt. Jaan Krossi samanimelise romaani põhjal valminud teleseriaali peategelasteks on gümnaasiumi ühe klassi poisid. See on lugu koolielust, ühe põlvkonna kujunemisest, enesekssaamisest ja -jäämisest Teise maailmasõja eel ning ajal. Sarjas näeme värvikat õpetajate ja õpilaste galeriid ning palju huvitavaid osatäitmisi.