Elisa videolaenutuse üheks uueks tulijaks on "Somaalia piraadid". Tõsielul põhinev põnevusfilm, mille stsenaariumi aluseks on Jay Bahaduri samanimeline raamat. 2008. aastal paneb algaja ajakirjanik Jay Bahadur (Evan Peters) kokku läbimõtlemata plaani imbuda kurikuulsate Somaalia piraatide hulka. Uskumatul kombel läheb see plaan isegi läbi ning ta saab pretsedenditu võimaluse näha lähedalt oma silmaga, kes need mehed on, kuidas nad elavad ja millised jõud neid tagant tõukavad. Osades Al Pacino, Evan Peters, Melanie Griffith jt.

Lastele pakume vaatamiseks lõbusat animafilmi "Paras pähkel 2". Kui kuri linnapea otsustab maha raiuda Vabaduse pargi puud ja rajada selle asemele tohutu lõbustuspargi, ühendavad seda parki koduks pidavad karvased ja sulelised oma jõud. Nende eesmärk: teha ära linnapeale ja tolle käsilastele, vallutada tagasi armastatud park ja päästa oma kodu. Hoogne seikluskomöödia "Paras pähkel 2" on järg 2014. aasta üllatushitile. Loo lavastaja Cal Brunker on aidanud luua selliseid miljonite kinosõprade lemmikuid nagu "Käsilased", "Jääaeg 5" ja "Lemmikloomade salajane elu".

Film "Rannaparm" jälgib tavatut tegelast nimega Kuukoer (Oscari-võitja Matthew McConaughey), kanepilembest mässajat, kes järgib ainult enese poolt kehtestatud reegleid, mis muudavad ta elu teinekord tragikoomiliselt keeruliseks. Teistes osades Snoop Dog ("Treeningpäev"), Zac Efron ("Maailma suurim showmees"), Isla Fisher ("Pulmakütid"), Martin Lawrence ("Pahad poisid") ja Jonah Hill ("21 Jump Street").

20. sajandi alguses tegutses Pariisis seifimurdja Henri "Papillon" Charrière (Charlie Hunnam), kelle muretult põnev elu sõitis raginal rööbastelt maha, kui mees lavastati süüdi mõrvas ning saadeti kandma eluaegset vanglakaristust kurikuulsasse kolooniasse nimega Kuradisaar. Põgenemisest ja vabadusest unistav Papillon leiab endale liitlase sealsamas karistust kandva kidura võltsija Louis Dega (Rami Malek) näol, kes on nõus pagemist rahastama, vastutasuks kaitse eest. Film "Papillon" on tõsielul põhinev pöörane seiklus, mille aluseks Henri "Papillon" Charrière'i autobiograafilised menuromaanid "Papillon" ja "Banco".

Elisa Huubi on jõudnud järjekordne, seekord juba neljas hooaeg sarjale "Z-rahvus". Kolm aastat pärast zombie-maailmalõppu paneb leitnant Hammond kokku vapratest tavainimestest meeskonna, et viia ainus viiruse rünnakus ellujäänud ohver vaktsiini loomiseks New Yorgist Californiasse. Huubis on vaatamiseks neli esimest hooaega!