Õuduspõnevikus "Nähtamatu mees" õnnestub Cecilial, kes on juba mõnda aega kannatanud vägivaldses suhtelõksus, ühel ööl oma ülikontrolliva teadlasest abikaasa juurest põgeneda. Kui eksmees sooritab enesetapu ja pärandab naisele suure varanduse, tundub asi Cecilia jaoks kahtlane. Järgneb seeria veidraid kokkusattumusi ning kui asjad võtavad naise lähedastele letaalse pöörde, on surmani hirmule aetud Cecilia mõistuse kaotamise äärel. Mitte keegi ei paista uskuvat tema juttu nähtamatuks jäävast painajast.

Elisa videolaenutusest saab hubasel kodudiivanil nautida kogupere animafilmi "Edasi", mis on suisa nii kinosoe, et jookseb alles praegugi kinoekraanidel! Pixari stuudio animatsioonivõlurid on tuntud oma piiritu fantaasia ja emotsionaalsete lugude poolest, mis puudutavad igas vanuses vaatajaid. Nende uusim maiuspala "Edasi" ei ole mingi erand. Selle peategelasteks on haldjatest vennad Ian ja Barley Kergjalg, kes peavad asuma ohtuderikkale teekonnale, avastamaks et nende maailmas on siiski veel kohta maagiale.

Draama "Minu väike õde" on olnud varasemalt ka Pimedate Ööde Filmifestivali programmis. Nüüd saab seda filmi vaadata Elisa videolaenutuse PÖFFi filmide kaustast! Stella on astumas teismeliste erutavasse ja hirmutavasse maailma. Ta elab oma vanema õe Katja varjus. Katja on kaunis ja andekas iluuisutaja, keda vanemad varjamatult näivad jumaldavat. Stellagi üritab kõigest väest olla oma suure ja ilusa õe moodi, proovides vanemate tähelepanu võitmiseks käituda just nagu Katja. Ometigi hakkab Stellale õde lähemalt jälgides tunduma, et kõik pole mitte nii roosiline, kui esmapilgul tundus. Katjal on nimelt toitumishäire, mis hakkab vanema tüdruku elu üle võimust võtma. Katja hirm saladuse paljastumise ees sunnib Stellat probleemist vaikima, kiskudes noorema õe nõndaviisi valede ja manipuleerimise keerisesse. Tasapisi hakkavad ka vanemad aru saama, et midagi on korrast ära ja see hirmutab Stellat veel rohkem. Ta ei taha kaotada oma õe usaldust ja kõige enam kardab ta kogu perekonna lagunemist. Hoolimata tõsisest teemast on film soojuse ja naljaga jutustatud lugu sellest, milline on teekond väikesest tüdrukust suureks neiuks.

Dokumentaalfilm "Merchants of Doubt" on inspireeritud Naomi Oreskese ja Erik Conway tunnustatud raamatust. Film viib vaatajad otse Ameerika teaduselu südamesse. Saladuseloori kergitatakse karismaatilistelt ja sarmikatelt võltsteadlastelt, kes esitlevad ennast ekspertidena, kuid tegelikult külvavad vaid segadust levitades pooltõdesid inimesi hirmutavate teemade kohta nagu toksilised kemikaalid, ravimid või kliimasoojenemine.