1. Jennifer Lawrence
Vähesed teismelised eelistavad veeta suvepuhkust oma vanemate seltsis, kuid 14-aastane Jennifer Lawrence jalutas koos perega New Yorgis, kui ligi astus castingu agent, kes palus tüdruku vanematelt luba temast foto teha ja pani kirja telefoninumbri. Järgmisel päeval saabus telefonikõne, mis kutsus tulevase Oscari-võitja proovivõttele.

2. Johnny Depp
Marulises nooruses oli Depp tõeline mässaja ja unistas rock-staari tulevikust. Selle tulemusena visati ta isegi koolist välja. Johnny esimene naine Lori Anne Allison tutvustas meest aga Nicolas Cage`ile, kes nägi temas kohe näitlejapotentsiaali ning julgustas kohtuma oma agendiga.

3. Alexis Bledel
Ujeda ja introvertse lapsena arvas Alexis, et teatrikursused õpetavad teda häbelikkusest üle saama. Ühel tagasihoidlikul esinemisel ostukeskuses astus tema juurde aga agent, kes tegi talle esmalt ettepaneku siseneda modellinduse maailma. Sealt edasi leidis Gilmore`i tüdrukute täht juba tee ekraanile.

4. Justin Bieber
Justini poisipõli oli alguses täiesti tavaline, kuid omandas hiljem suurejoonelised mõõtmed. Ema, kes poega üksi kasvatas, oli tõeliselt õnnelik, kui too kohalikus talendisõus osales ning riputas video sellest Youtube`i. Edasi läks kõik juba kiiresti: produtsent Scooter Braun märkas seda ning võttis perega ühendust.

5. Channing Tatum
Channing proovis erinevaid ameteid ehitajast ja müügimehest kuni strippari omani, soovides leida oma kohta elus. Ühel päeval Miami Beachil jalutades kohtus ta agendiga, kes tegi talle ettepaneku sõumaailma üle tulla.

6. Ellen Pompeo
"Grey anatoomi" täht töötas 1990ndatel kohvikus ettekandjana. Seal köitis ta moefotograafi tähelepanu. Koos koliti New Yorki, kus Pompeo esimesed osatäitmised jõudsid ekraanile reklaamides.

7. Mel Gibson
Gibson pidas plaani hoopis ajakirjandusõpingute osas, ent tema õde saatis ta elulookirjelduse ja sooviavalduse salaja Sydney draamakooli.

8. Pamela Anderson
Kas on võimalik, et keegi sooritab tähelennu oma lemmikut spordimeeskonda toetades? Just nii algas 21-aastase Pamela karjäär, kui tema emotsionaalne reaktsioon kogemata kohaliku telekaamera ette jäi. Sealt edasi tulid juba pakkumised moemaailmas.

9. Charlize Theron
Kes suudaks positiivselt mõelda neiust, kes karjub pangaametniku peale, kuna on tekkinud probleem pangakaardiga? Ent just sellisena märkas Charlize`i ja tema temperamenti agent, kes soovitas tal proovida kätt draamamaailmas.

10. Sarah Michelle Gellar
Tüdruku karjäär algas juba nelja-aastasena, kui ta koos emaga Burger Kingis einestas ning agent neile ligi astus, et uurida, kas last tohiks kasutada ühes reklaamis. Erinevalt paljudest lapsstaaridest jäi Sarah Michelle aga filmitööstusesse pidama ning temast kujunes üks millenniumivahetuse järgseid iidoleid.