"Augustikuu" keskmes on perekond, kelle kolm üksteisest võõrdunud tütart pärast tõelise tragöödia üleelamist kodulinna külastavad ja saavad taas kokku oma düsfunktsionaalse vähki põdeva emaga. Ekraanil kohtab tõelisi filmimaailma titaane nagu Meryl Streep ("Saatan kannab Pradat", "Mamma Mia!"), Julia Roberts ("Notting Hill", "Söö, palveta, armasta"), Ewan McGregor ("Moulin Rouge!", "Tähesõjad"), Benedict Cumberbatch (BBC "Sherlock", "Imiteerimismäng") jpt.

Kuna „Augustikuu" jõudis voogedastuskeskkonda Go3 (https://go3.tv/movies/augustikuu,vod-1637899), panime kokku lühinimekirja väärt filmidest, mida iga Meryl Streepi fänn kindlasti vaatama peaks.

1. "Florence Foster Jenkins" (2016)

Sarmikas lugu 20. sajandi legendaarsest New Yorki pärijannast Florence Foster Jenkinsist. Kuigi naisel ei ole absoluutselt muusikalist annet, unistab ta ooperilauljakarjäärist. Lisaks legendaarsele Streepile mängivad filmis ka Briti näitleja Hugh Grant ("Armastus on see", "Neli pulma ja matus"), Simon Helberg (seriaal "Suure paugu teooria") jpt. Film on saadaval teenuses Go3.

2. "Julie ja Julia" (2009)

Lugu Julia Childi kokanduskarjääri algusest, kus tema elu põimub blogija Julie Powelliga, kes 2002. aastal võttis vastu väljakutse proovida ära kõik retseptid Childi esimesest raamatust. Streepiga teevad kaasa Amy Adams ("Nõiutud"), Stanley Tucci ("Saatan kannab Pradat") jt.

3. "Salajased paberid" (2017)

Publitsist Katherine (Meryl Streep) ja tema peatoimetaja Ben (Tom Hanks) riskivad oma karjääri ja isikliku vabadusega, et paljastada aastakümnetepikkune saladus Vietnami sõja kohta. Filmi saab vaadata voogedastusplatvormil Go3.

4. "Madisoni maakonna sillad" (1995)

1960. aastatel põimuvad lühikeseks ajaks, nimelt kõigest neljaks päevaks kahe äärmiselt erineva inimese elud - fotograaf Robert Kincaid (Clint Eastwood) ja koduperenaine Francesca Johnson (Meryl Streep). Palju tunnustust ja heakskiitu pälvinud filmist on loodud ka samanimeline Broadway muusikal, mida võis New Yorki Gerald Schoenfeldi nimelise teatri laval näha 2014. aastal.

5. "Lootus tärkab" (2012)

Kay ja Arnold on abielus olnud juba terve aastakümne, kuid see pikk aeg on tekitanud Kays soovi oma suhtele Arnoldiga pisut vürtsi lisada. Asjad muutuvad, kui naine pöördub Great Hope Springsi väikelinna abielunõustaja poole. Romantilises komöödias löövad kaasa Meryl Streep, Tommy Lee Jones ("Mehed mustas", "Pole maad vanadele meestele"), Steve Carell (seriaal "Kontor", "Tere tulemast Marwenisse") ja teised. Filmi saab nautida Go3 keskkonnas.

"Augustikuu" treilerit vaata siit: