Elisa videolaenutuses taas vaatamiseks Christopher Nolani eelmine suurteos „Dunkirk". "Dunkirk" on eepiline märulipõnevik, mis räägib liitlasvägede sõdurite uskumatust evakuatsioonist Belgiast, Suurbritanniast ja Prantsusmaalt, kui Natsi-Saksamaa sõjavägi neil tee ära lõikas ja neid Prantsusmaal Dunkirki rannal 1940. aastal teise maailmasõja ajal Prantsusmaa lahingus 27. maist 4. juunini piiras. See film sobib hästi soojenduseks ära vaadata, enne Nolani järgmise suurfilmi "Teneti" kinodesse jõudmist!


Kuulus SEGA arvutimängude kangelane, ülikiire siilipoiss Sonic on saanud nüüd oma täispika mängufilmi "Siil Sonic"! Väike sinine superenergiapall Sonic satub maale, sest peab oma planeedi päästmiseks peidus elama. Tema kõige tähtsam ülesanne on mitte äratada tähelepanu. Kuid sellist supervõimet nagu Sonicul on võimatu kaua varjata, eriti kui sa oled ülienergiline ja vallatu teismeline, kes üldse ei armasta üksildust. Kui Sonicule jõuab jälile vastik kuri geenius doktor Robotnik koos oma leiutiste armeega, algab meeletu tagaajamine. Õnneks asub supersiilile appi kohalik politsenik Tom Wachowski. Koos tuleb neil ületada hulgaliselt raskusi päästmaks maailm Robotniku ülemvõimu eest, mille eelduseks on Sonicu energiaallikas.


Elisa Huubis on uus BBC draamasari "Press". Terav ja tempokas sari, mis paljastab rivaalitsevates ajalehtedes töötavate värvikate inimeste elud, armulood ja valed. Kirglikel proffidel on kogu aeg surve uudiseid edastada ning nad kasutavad lugude leidmiseks ja lugejateni toimetamiseks äärmuslikke võtteid. Võimukandjaid võetakse vastutusele ja tavalised inimesed tehakse kuulsaks, aga kas ajakirjanikud suudavad tunnistada tõde iseendi kohta? "Press" pakub suurepäraseid osatäitmisi ja aktuaalseid teemasid ning uurib lähedalt tööstust, mis on praegusel ajal tohutu üleilmse tähelepanu all.

Elisa Huubiga saad tutvuda: www.elisa.ee/huub


Taas on Elisa videolaenutuses vaatamiseks Marveli universumisse kuuluv "Doktor Strange". Maailma mainekaima neurokirurgi Stephen Strange'i (Benedict Cumberbatch) elu muutub traagiliselt üheainsa hetkega päeval, mil koletu autoavarii rikub ära tema käed. Proovides kõikvõimalikke ravimeetodeid, leiab mees viimaks Nepaali sattudes, et meie maailma kõrval eksisteerib varjatud maailm täis maagiat ja alternatiivseid dimensioone. Ning et on olemas jõude, kes oleksid võimalusel valmis kasutama seda kõike kurjuse külvamiseks.