"Christopher Nolani ambitsioonikas kassahitt tõstab pulssi ja paneb pea ringi käima. Etenduse suurejoonelisuse seisukohalt on "Tenet" omal kohal: kaskadöörid, kaameratöö ja efektid on muljetavaldavad. Jääb ebaselgeks, miks puudub peaosaliste vahel ühendus - on see käsikirja viga, või on nende karakterid liiga lihtsustatud. Liialdatud on lähivõtetega, mis paljastavad iga näitleja nahapoore. Päris kindlasti ei ole see Bond, aga ei ole ka päris "mittebond"." (BBC)

""Tenet" on kaugel sellest, et olla Nolani parim töö. Kurb öelda, et publikule, kes pärast pikka ootamisperioodi lahkuvad kodust selleks, et kinno minna, pole see tasemel maiuspala. Abi ei ole ka Washingtonist: muidu karismaatiline näitleja on filmis veidralt vaoshoitud ja summutatud. Action-stseenid on head, nagu nad peavadki olema. Maailm oleks valmis suurepäraseks kassahitiks, eriti selliseks, kuhu on sisse kirjutatud näomaskid ja valmistumine katastroofiks, kuid "Tenet" ei ole nende ülesannete kõrgusel." (The Guardian)

"Christopher Nolani ajaga mängiv action-etendus on täiuslik teos, mis peaks publiku kinno tagasi tooma. Ühest vaatamiskorrast ei piisa. Ärge püüdkegi seda mõista, lihtsalt nautige sõitu!" (The Daily Telegraph).

"Mõned võivad olla pettunud narratiivi lünklikkuses ja pürotehnika puudumises 2010. aasta filmi tasemel. See on unistuste sõit peamiselt neile, kes ootavad säravat eskapismi - ja kes ei peaks seda tänapäeval oma põhiõiguseks?" (Screen Daily)

"Nolan tegi oma Bondi-filmi, kustutades sellest kõik, mis talle meeldis, ja heites prügikasti asjad, mis seda ei teinud." (Empire)

"Christopher Nolani läbiv idee oli luua mõtlemivõimet nõudev imeline film, mis süveneb füüsika peensustesse ning samas pakkuda tempokat põnevust." (The Metro)

"Ambitsioonikas, väljakutseid esitav, tõeliselt originaalne film kaasahaaravate esitustega (Washington ja Debicki on tõeliselt vaimustavad), mis veelkord veenab meid selles, et Nolan on ajumehhanismide suurmeister. Kui vähegi saate, vaadake seda filmi suurel ekraanil." (NME)