Juba eelmisel nädalal jõudis voogedastusplatvormile kõigi suur lemmik krimikomöödia „Kättemaksukontor". „Kättemaksukontor" alustab 24. hooaega värske hoo ja põnevusega otse üksikult saarelt, kus detektiivid ärkavad ega taipa, kuidas nad sinna sattunud on. Kohe tuleb asuda võitlusse, sest vaenlane on ohtlik ja kõigele lisaks nähtamatu! Ent see on alles algus, sest hooaja jooksul ootavad Marioni, Freyat ja Lunat veel paljud katsumused - neil tuleb üles leida mõisas kaduma jäänud neiu, tabada vibumõrvar, võidelda vampiiridega ning harutada lahti veel mitmeid eriti salapäraseid lugusid.
Uuel hooajal satuvad „Kättemaksukontori" näitlejad aina enam tegutsema välitingimustes - saartel, metsades ja merel. Kõik juhtumid kulgevad läbi kahe osa ning põnevust krutitakse - nagu ikka - lugude lõpuni.
Lisaks peategelasi kehastavatele Kadri Rämmeldile, Elina Reinoldile ja Ragne Veensalule löövad kaasa ka Pääru Oja, Ingrid Margus, Indrek Saar, Liisa Aibel, Eva Püssa, Laura Kalle, Andrus Eelmäe, Merle Talvik, Heino Seljamaa jpt. Telerisse jõuab „Kättemaksukontor" 2. septembril, samal nädalal jõuab Go3 juba uue hooaja kolmas osa.

„Kättemaksukontori" 24. hooaja treiler:

Go3 on jõudnud ka skandaalse tõsieluseriaali „Rannamaja" uus hooaeg: https://go3.tv/series/rannamaja,serial-1099970. Meeletud peod, ilusad noored inimesed, seks ja intriigid - kõik see kuulub tänaste noorte elu juurde ja võimendub suviselt romantilises Rannamajas. Kuus uut vallalist inimest kolivad rannamajja, kus nende ainsaks eesmärgiks on leida endale kaaslane. Kolm noormeest ja neidu võivad armsama leida nii teineteise hulgast kui nende endi korraldatud legendaarsetelt Rannamaja pidudelt. Osaliste tegemisi juhib tahvelarvuti, kelle käes on ülemvõim. Uuel hooajal on tahvel karmim - kui Rannamaja elanik kaaslase otsingul piisavalt ei pinguta või pole sobivat kaaslast kuskilt paistmas, saadab ta osalise pikema jututa koju.

2020. aasta sügisel astuvad vaatajate ette väikelinna hipster Kristen, vallatu klubitantsija Helena, spirituaalne naistemurdja Toomas, linnastunud linalakk Hanna, biseksuaalne peolõvi Oskar ja halastamatu draamakuninganna Viktoria. Avatud ja toredate noorte suvi saab skandaalse alguse juba esimesest õhtust Rannamajas. Igal nädalal jõuab Go3 üks episood, telerisse jõuab „Rannamaja" teise hooaja avaosa 2. septembril.

„Rannamaja" 2. hooaja treiler:

TV3 programmidirektor Raimo Kummer lubab põnevat telehooaega: „Mul on väga hea meel öelda, et TV3 sügishooaeg tuleb üllatusterohke ja täis parimat meelelahutust, mis olla saab. Kuna inimeste telerivaatamise harjumused on muutunud, siis käime ajaga kaasas ja paljud vaatajate lemmikuks saanud TV3 sarjad ja saated on juba enne tele-eetrit ja reklaamivabalt vaadatavad Go3-s.

Lisaks oleme alustanud sarjade koostootmist koos Go3-ga ja selle esimene tulemus oli Ken Saani tõsielusündmustel põhinev sari „Eesti krimilood", mis Go3 vaatajate ette jõudis juba suvel ja telesse jõuab sel sügisel. Samuti on Mart Sanderi ja Raivo Suviste käe all valmimas ajalooline draamasari „Naiste sõda", mis jõuab Go3 juba sel sügisel ja TV3 kevadel."