Ben Affleck mängib filmis "The Way Back" Jack Cunninghami, kes oli keskkoolis tõeline korvpalli talent, kuid kes ootamatult otsustas spordist loobuda. Aastaid hiljem teeb mees tööd, mida ei naudi, ning uputab oma muresid pudelisse. Alkoholi pärast lõppes ka mehe abielu. Kuid siis antakse Jackile uus võimalus elu ümber pöörata ja hakata treenima oma kunagise kooli korvpalli meeskonda. Tööd jagub, sest kunagistest hiilgeaegadest on asi kaugel ning tegemist ei ole enam sugugi eduka meeskonnaga.


Tõestisündinud lool põhinev riukalik põnevik "Aitäh helistamast" räägib uskumatu loo mehest, kes röövis sadu miljoneid eurosid - ainsaks relvaks mobiiletefon. Juba jõmpsikaeas oli näha, et Gilbert on südametemurdja - säärast oskust inimestega manipuleerida ja saada neilt, mida hing ihaldab, oskavad vaid vähesed. Aastakümneid hiljem, kui mobiiltelefonide SIM-kaardid pakuvad lõputuid võimalusi, on selge, et vaid taevas võib olla Gilbert'i kelmuste piiriks. Nagu geeniustele tihtipeale omane, ei suuda ka Gilbert piiri pidada ja tema anne muutub hulluseks - oma viimase röövi teeb ta politseijaoskonnast, olles ise juba vahi all. Humoorika põneviku peaosas mängib šarmantne prantsuse näitleja Vincent Elbaz.


Filmis "Peapõrutus" kehastab Will Smith hämmastavas tõestisündinud Taaveti ja Koljati võitluses doktor Bennet Omalut - geniaalset neuropatoloogi, kes avastas esimesena profijalgpalluril spordiga seotud ajutrauma ning võitles selle eest, et inimesi sellest teavitada. Omalu emotsionaalne eesmärk ajab ta tülli ühe maailma võimsaima ja armastatuima institutsiooniga NFL (Ameerika jalgpalliliiga).


Film "Sobilik käitumine" on naljakas ja realistlik komöödia nooreks naiseks olemises "Seksi ja linna" järgses maailmas. Iraanlanna Shirinil ei ole elu hetkel kerge, ta on äsja lõpetanud suhte oma tüdruksõbraga ning tulevik on segane. On raske olla korraga hea tütar oma Iraanist pärit vanematele, poliitiliselt korrektne biseksuaal ja moekates kohtades kruiisiv hipster. Shirini vend on just kihlunud perekonna poolt heakskiidu saanud iraanlannaga ning vanemad vaatavad küsivalt Shirini poole. Sama küsivalt vaatab Shirinit tema ex-sõbranna, kes ei mõista miks Shirin nende suhtest küll ema-isale rääkida ei taha. Ükskõik mida Shirin ka ei tee, kõik kipub tal viltu vedama ja üritades leida oma identiteeti maailmas, kus kõik on korraga justkui lubatud, avastab Shirin, et traditsioonide eest pääsu pole ning ennekõike pead sa saama sõbraks iseendaga.