Värskelt alanud telehooaeg toob ekraanidele mitmeid uusi ja põnevaid kodumaiseid seriaale ning saateid. Augustikuu Elisa Elamuse järelvaatamise teletopi vallutas ETV maratonsaade „ÖÖ TV", mis pani ka alguse Eesti Rahvusringhäälingu uuele telehooajale. Erakordses maratonsaates tõid 20 ETV saatejuhti poole tunni kaupa otse-eetris õhtust hommikuni kõige pöörasemad eksperimendid, lõbusamad esinejad ja kuulsamad külalised. Teiste seas olid augustis populaarsed ka „Eesti Vabariigi Presidendi vastuvõtt Kadrioru lossis", „Kättemaksukontor" ja „Sõbrad".

Elisa TV-valdkonna juht Silver Soomre sõnas, et erakordsed teleprojektid lähevad alati vaatajatele korda ja kindlasti leidus ka tugevamaid televaatajaid, kes maratonsaatele hommikuni kaasa elasid. „Kõik, kes unele alla pidid vanduma, said aga kenasti Elisa Elamuse vahendusel saate vaatamist endale meelepärasel ajal jätkata. Uus telehooaeg tõotab ekraanidele tuua palju uut ja värsket sisu ning kuuldavasti rabavad juba televaatajaid ka möödunud hooaja hittsaadete uued hooajad."

Tele-eetris olnud filmidest oli populaarseim kogupere animafilm „Megameel", kus oma hääle andsid tegelastele Taavi Teplenkov, Tiit Sukk, Merle Palmiste, Kait Kall, Jaan Rekkor, Egon Nuter, Mirtel Pohla jt. Menukad olid ka „Käsna-Kalle Kantpüks", „Star Wars: Jõud tärkab" ja kodumaine „Tõde ja õigus".

Elisa videolaenutuses kihutas esimesele kohale „Siil Sonic" ehk filmiadaptsioon kuulsast videomängust. Filmis satub väike sinine superenergiapall Sonic maale, sest peab oma planeedi päästmiseks peidus elama. Tema kõige tähtsam ülesanne on mitte äratada tähelepanu. Kuid sellist supervõimet nagu Sonicul, on võimatu kaua varjata, eriti kui sa oled ülienergiline ja vallatu teismeline, kes üldse ei armasta üksildust. Eesti vaatajate jaoks on tegelastele oma hääle andnud Tõnis Niinemets, Jarmo Reha, Priit Võigemast, Helena Lotman, Tiit Sukk, Joonas Vatter, Elina Purde, Tõnu Oja ja Kadri Rämmeld.

Videolaenutuse esikümnesse jõudsid ka ülipõnev thriller „Nähtamatu mees", haarav seiklusfilm „Ürgne kutse" ja õudusfilm „Fantaasiasaar".

Elisa Huubis oli vaadatuim sari ülipopulaarne „Kättemaksukontor", millele napilt järgnes kodumaine kogupere kassahitt „Sipsik". Esikümnesse jõudis ka ülipõnev Elisa originaalsari „Tuba 301", mis räägib loo Kurtide perekonnast, kelle elu muutub ühel jaanipäeval pöördumatult, kui pere ühine suvilareis lõppeb õudusunenäos. Lisaks valiti sari ka esimese Soome draamasarjana Cannes Series festivali võistlussarja.

Augusti järelvaatamise TOP

1.ÖÖ TV ETV

2. Eesti Vabariigi presidendi vastuvõtt Kadrioru lossis. ETV

5.Ringvaade suvel ETV

6.Suvereporter KANAL2

8.Sõbrad KANAL2

9. Miss Marple ETV

10.Selgeltnägijad. Vägevate võitlus TV3

Augusti filmide järelvaatamise TOP

1.Megameel TV3

2.Käsna-Kalle Kantpüks TV3

3.Lelulugu 3 TV3

4.Kalapoeg Nemo TV3

7.Gotti KANAL2

8.Star Wars:Jõud tärkab TV3

9.Suur seiklus TV3

10.Rahvuslik aare TV3

Augusti Elisa videolaenutuse TOP

1,Siil Sonic

2.Edasi

3.Nähtamatu mees

4.Ürgne kutse

5.Papillon

6.Lumekuninganna II

7.Fantaasiasaar

8.Isamees

9.Emma

10.Kurjuse lapsehoidja

Augusti Elisa Huubi TOP

1.Kättemaksukontor

2.Sipsik

3.ENSV

4.Padjaklubi

5.Luther

6.Teadmata kadunud

7.Kaks kanget Sovetistanis

8.Papad mammad

9.Lahutus Eesti moodi

10.Tuba 301