„Mul on hea meel, et Eestis liigutakse üha enam sügavamate seriaaliteemade suunas ja panustatakse rohkem aega ja ressursse. Elisa, ERRi ja kogu Reeturi meeskonna koostöös on astutud kõva samm edasi. Eilne tähelepanu oli meile kõigile. Tänud Ergo Kuld, Martin Algus, Andres Anvelt, operaator Tauno Sirel ja kõik kaasnäitlejad ning meie väikese meeskonna liikmed. Jään ootama teist hooaega," lausus Tambet Tuisk.

Elisa sisuhankejuht Toomas Ili sõnas, et Elisas ollakse erakordselt rõõmsad ja tänulikud, et mõlemad meie originaalsarjad said žürii poolt tunnustatud. „Sügav kummardus koostööpartnerite ja kaasnomimentide ees ning palju õnne kõigile võitjatele!"

Kokku sai Elisa kuus nominatsiooni kuues erinevas kategoorias. Möödunud aastal ilmavalgust näinud Eesti esimene spioonisari „Reetur" nomineeriti parimaks telesarjaks. Sarja stsenarist Martin Algus nomineeriti aasta sisulooja ja režissöör Ergo Kuld aasta vormilooja kategoorias. Elisa dokumentaalfiktsioon „Üle noatera" kandideeris parima tõsielusaate ning parima uue saate auhinnale.