"Asjad, millest me ei räägi" (2020)

Lustlik kodumaine seksikomöödia. Filmi keskmes on viie paari voodielu probleemid ja salajased intiimsed unelmad. Kas maksab ikka rääkida partnerile seda, mis meile magamistoas kõige rohkem meeldib? Olgu selleks siis varvaste lakkumine, vägistamisfantaasiad, rollimängud või hoopistükkis erutumine magavast või nutvast kaaslasest? Kas kõigi intiimsete mõtete jagamine toob kaasa unelmate seksi või piinliku katastroofi, saabki teada komöödiast "Asjad, millest me ei räägi". Linaloos mängivad Jan Uuspõld ("Jan Uuspõld läheb Tartusse"), Ragne Pekarev ("Kirjad Inglile"), Rain Tolk ("Püha Tõnu kiusamine"), Liina Tennosaar ("Sügsiball") jt.

"Armastuse pale" ("The Look of Love", 2013)

Briti tipprežissööri Michael Winterbottomi ("Tapja minu sees") eluloofilm kurikuulsast pornoajakirjade kirjastajast ja kinnisvaraomanikust Paul Raymondist. Steve Coogan ("Philomena") mängib selles draamakomöödias hiilgavalt Raymondit, kes teeb karjääri erootikaäri maailmas. Kuna seks teatavasti müüb, saab mees väga rikkaks, tema ümber on glamuur, sära ja raha. Kuid samal ajal hakkab mõranema ta isiklik elu ning tekivad tõsised probleemid suhtetes naise ja türega. Teistes osades Imogen Poots ("Kõnts"), Anna Friel ("Kõrvalnähud") jt. Vaata Inspira telekanalil pühapäeval 13.09 kell 22:00

"Kolm reklaamtahvlit linna servas" ("Three Billboards Outside Ebbing, Missouri", 2017)

Kahe Oscari ja nelja Kuldgloobusega pärjatud krimidraama. Mildred Hayes (Frances McDormand, "Fargo") on ema, keda ajab marru tema kodulinna politsei tegevusetus. Mildredi teismelise tütre mõrva uurimine pole kuhugi välja viinud. Naine rendib maantee ääres kolm reklaamtahvlit ja kirjutab sinna kohalikule politseile väljakutsuva sõnumi. Kui asjasse sekkub rassistlik ja vägivaldne abišerif Dixon (Sam Rockwell, "Kuu"), muutub sitke Mildredi vastasseis kohaliku korrakaitsega veelgi tuleohtlikumaks... Teistes osades Woody Harrelson ("Sünge juhtum"), Caleb Landry Jones ("Kao ära") jt.

"Vee puudutus" ("The Shape of Water", 2017)

Üks aasta 2017. suurimaid hittfilme, mis võitis neli Oscarit, sealhulgas parima filmi ja parima lavastaja kategoorias. "Vee puudutus" on Guillermo del Toro ("Paani labürint") loodud muinasjutufilm täiskasvanuile, mis jutustab üksildasest koristajast Elizast (Sally Hawkins, "Paddington 2"), kes käib koos oma tuttava Zeldaga (Octavia Spencer, "Koduabiline") koristamas salajast valitsuse laborit. Tööd tehes kohtab ta imepärast olendit, kes on Amazonase jõgedest kinni püütud ja kellega tehakse laboris jubedaid katseid. Naine armub olendisse ja teeb meeleheitliku katse teda päästa...

"Mees rongis" ("The Commuter", 2018)

USA põnevusmärul. Endine politseinik Michael (Liam Neeson, "Schindleri nimekiri") on korralik pereisa ja töötab juba viimased 10 aastat kindlustusmaaklerina. Kuid ühel päeval muutub tema rutiinne rongisõit ootamatult väga ohtlikuks. Michaelile tehakse ettepanek kas ühe reisija varjatud isik paljastada või ränkade tagajärgedega silmitsi seista. On tegu haige nalja või reaalse hädaohuga? Michael näib olevat tõmmatud ohtlikku kuritegelikku vandenõusse ja ta peab asuma ajaga võidu jooksma, et enda ja teiste reisijate elud päästa... Vaata filmi tasuta.