Šarmikas naistekütt Daniel Cleaver ning tõsine ja meelekindel inimõiguste jurist Mark Darcy võitlesid Bridgeti südame pärast läbi komöödia, kus peakangelannat kehastas Renee Zellweger. Mida võinuks Bridget võrrelda ja arvata nüüd, kus lemmikmehed on jõudnud vanemasse keskikka?

Auhinnad:
Colin: võitis 2011. aastal hinnalisima auhinna - Oscari - parima meesnäitleja rolli eest filmis "Kuninga kõne", samuti on teda pärjatud BAFTA ja Kuldgloobusega.

Bridget: "Kahjuks saavutas ta selle Harvey Weinsteini abiga, aga noh... kes võinuks tollal teada, mis juhtuma hakkab."
Hugh: BAFTA ja Kuldne Gloobus on omistatud tallegi, Oscarist jäi ta ilma vaatamata filmile "Neli pulma ja matus". Kahel korral võitis ta Evening Standardi filmiauhinna Bridget Jonesis kehastatud rolli eest.
Bridget: "Kellele on vaja Oscarit, kui inimesel on nii ilus soeng? Samas, prosecco võib olla küll nunnu, kuid inimesed ihkavad šampanjat!"
Kategooria võit läheb Colinile, sest Oscar on auhind, millest unistavad kõik näitlejad.

Tõsieludraamad ja skandaalid:
Colin: tema naise Livia abieluväline afäär itaalia ajakirjaniku Marco Brancacciaga tuli avalikuks ja viis paari lahku, kuid mees andestas oma abikaasale.
Hugh: 25 aastat tagasi jäi nägus näitleja politseile vahele prostituudi palkamise ja oraalseksi tegemisega Sunset Boulevardil. Bridget: "Kes seda enam mäletab!"
Kategooria võit läheb Hughle, tema eraelu on olnud värvikam.

Varandus:
Colin: 19 miljonit naela. Ausa ja eetilise inimesena tuleb kogu tema sissetulek töisest teenistusest. Tema osalusega filmid on teeninud kokku 950 miljonit naela. Järgmisel aastal ootavad oma järjekorda veel kaks linateost.
Hugh: 60 miljonit naela. 10 filmi, milles temal on peaosa olnud, on kogunud kassat 980 miljonit naela, kui võtta arvesse üksnes suure ekraani linateoseid. Samas tegi ta superrolli teleseriaalis "Skandaal inglise moodi".
Bridget: "Hugh võitis selle kategooria! Härra Rahakott, imestan, et ta pole eelistanud mõnda maksuparadiisi üle kolida."

Lapsed:
Colin: unistuste abielu lõppes krahhiga, kuid mees on kolme poja isa. Neist vanim Will (29) teenib isa eeskujul leiba näitlejana.
Hugh: üks pulm ja viis last, üks neist saadud parasjagu kestnud kooselu kõrvalt nii, et abieluväline laps on samas vanuses kooselust sündinuga.
Bridget: "Hiljuti ta ütles, et lapsi saada on vale otsus inimese puhul, kes neid ei plaani, aga lapsed on parim, mis temaga juhtunud on."
Kategooria võitja: Colin.

Bridget: "Kujutan ette teda lastega ragbit mängimas ja koolitöid tegemas! Alfaisane, kellel on ka pehmem pool!"

Kodud:
Colin: itaalia stiilis viietoaline Chiswickis jõe ääres.
Bridget: "Itaalia stiilis villa, ideaalne Pinot Grigio tarbimiseks!"
Hugh: erinevalt jalgpalluritest ei kuluta ta hobuste võiduajamistele või sportautodele, vaid kinnisvarale, mille hulka kuulub viietoaline Notting Hillis, kuuetoaline Chelseas ja kolmetoaline Fulhamis. Kõik maksvad kokku miljoneid.
Bridget: "Kategooria võitja on Colin - kõik filmitähed armastavad itaalia villasid! Kujutan ette pärastlõunat Aperol Spritzi seltsis tema suurel terrassil!"

Ühiskondlik aktiivsus:
Colin: sarnaselt oma eksabikaasale väga aktiivne kaasa rääkima keskkonnahoiu küsimustes. Toetab ka organisatsioone Survival International, mis kaitseb hõimude õigusi, ning Refugee Council, mille südameasjaks on pagulaste eluolu.
Bridget: "Inimõiguste kangelane - täpselt nagu Marc Darcy!"
Hugh: nimetas fondi Fynvola Foundation oma ema järgi. Ühing võitleb palliatiivravi saavate, õendushooldusel olevate ja puuetega inimeste nimel. Kandideeris üsna ebaõnnestunult üldvalimistel liberaaldemokraatide ridades, et peatada konservatiivide võidukäik ja Brexit.
Bridget: "Õnneks ta ei suuda kõiges särada! Võit läheb Colinile, kes on tagasihoidlik, armas ega pea igal pool esile trügima."

"Bridget Jonesi päevik"

Karjääri tipphetked:
Colin: Mr Darcy "Uhkuses ja eelarvamuses".
Bridget: "Tõeline tujukas seksjumal! Ma tõesti ei mõista, kuidas Elizabeth sai talle ära öelda."
Hugh: Charles filmis "Neli pulma ja matus".
Bridget: "Hugh oli imeline! Arvan siiani, et ta oleks pidanud abielluma Fionaga, mitte mingi tüütu ameeeriklannaga."
Kategooria võitja: Colin!
Bridget: "Ta oli vastuvoolu ujuja juba sadu aastaid enne tüütuid Instagrami milleniumilapsukesi."

Punkte kokku lugedes läheb Bridgeti preemia Colin Firthile! Kas oled temaga nõus?