Teenekas produtsent ja režissöör Reginald Hudlin avas Hollywood Reporterile pisut tausta, mida ja kuidas pühapäeva õhtul ekraanidel näeb.

Ürituse vedamine jääb nagu ikka Jimmy Kimmeli õlule, kuid 140 üle maailma paigutatud kaamerat püüavad tabada auhinnatuid ja nominente paikades, kus nad parasjagu viibivad.
"Lihtsam oleks korraldada ette salvestatud klippidega üritust, aga Emmyde puhul on tähtis ehe kohapeal sündiv emotsioon, ka Jimmy armastab just live`i, seega pidime selle loa omale välja kauplema," selgitas Hudlin. "Me siiani ei tea, kes on võitjad, kuigi palusime, et need meile ette öeldaks, peame saladust. Aga ei. Kui võitja asub Londonis ja seal on kell neli hommikul, ei pruugi ta ärkvelgi olla. Näis, mis siis saab."

Suurim väljakutse on kodudesse, hotellidesse või õuedesse paigaldatud kaamerate ohjamine - neid saab olema Berlinist Tel Avivini. Hudlini sõnul jääb loota sellele, et ühendused on piisavalt head. Staple Center valiti toimumiskohana välja sel põhjusel, et on ainus sedavõrd suur hoone, mis võimaldab võttemeeskonnal kohustuslikku distantsi hoida.

Allikas: Hollywood Reporter